04 Disember 2009

Tempahan pertama - Homemade box

Saja nak tunjuk my first tempahan...

Auntie kita yang tempah untuk anak perempuan dia. 5 December 2009.

If ada rasa nak kita buatkan...boleh juga..takde masalah...tapi, kita amik upah la...


maximum, kita boleh buat 200 je...dan memerlukan 2 3 bulan untuk disiapkan...sebab buat sorang-sorang...


meh la cuci mata... :)


6 X 10 X 2







sebenarnya, Auntie kita nampak paper bag yang kita buat masa wedding tue...dia kata comel je..kita pun offer la..tapi,dia nak kotak..kita kata lah...boleh aja...


Dah siap masa Raya Haji aritu...dapatlah duit upah sikit...buat belanja sendiri... :)

5 ulasan:

nisa berkata...

Hi Dear,
looking for 1001 sweet & fabulous gifts at very affordable price???
do visit my page,

http://gardenofgalleria.fotopages.com/

Happy Preparing for ur big day dear!!!

faratul berkata...

if u dont mind,kat ne u beli papaer tu eh?

k|ree berkata...

faratul - kat mydin ada jual.. :)

a Y u berkata...

box tu ready made ke,@ kertas A4 u lipat2..

sori ye klu soklan tu funny..hehehhe..

buleh belaja ngn u utk jimat kos doorgift kwen..hehehe..

k|ree berkata...

ayu - tak la..buat sendiri...tak funny la.. :) kita pun belajar dr google je.. :)rajin dengan tak untuk buat kotak tue...