11 Disember 2009

Gambar zaman bercinta

Sebenarnya, ada gambar lain yang nak kongsi...tapi,agak terhad kerana gambar bertudung tak banyak..gambar masa kami bercinta yang pertama kali...memang sangat banyak...tapi, disebabkan jadi seperti dalam entry lepas...gambar-gambar tue semua tiada lagi... :(

jadi, nie gambar dalam setahun kami bercinta untuk kali kedua sebelum berkahwin...

meh, tengok ramai-ramai.. :)

pengkalan balak

jalan-jalan di Kuala Lumpur

MBMB.tempat paling selalu lepak sambil makan-makan.

Padang Pahlawan..jalan-jalan seharian.

RNR Seremban.

Big Apple Seremban

Subang Parade. buka puasa.

Singapore

Secret Recipe

12 ulasan:

farhanna berkata...

kamu berdua mmg ade iras la.. wish u happy tgether

k|ree berkata...

farhanna - mekasih... :)

Fuchsia berkata...

dataran MBMB tu eh. aaa teringin sgt nak dok lepak2 kat sana tau tapi dulu sepanjang 7 taun dok mlk tak berpeluang lansung sbb my-ex tak suka lepak2 camtu. hiks. bagus juger so takde pengalaman ngan ex kat situ ;p

k|ree berkata...

fuchsia - hehehe...kitorang tak lepak sangat pun..kitorang lebih kepada berkelah...nanti, kita masak..pastu, bawa makan kat sana..hehehe..

a Y u berkata...

betul3..seiras..
org tua2 kate,klu seiras,ade jodoh + kekal..
wish u hepi always..(^_^)

ZERO VENDETTA berkata...

bestlah byk jgk gambar msa zaman2 bercinta!

mcm aku gambar agak kurang mungkin jgk faktor hp masing2 cikai time tu =P

k|ree berkata...

ayu - hehehe..insyaAllah nye camtue la...mekasih.. :)

zero - a'ah..man memang suka amik gmbar...

erniekO berkata...

nadd... kan aku dh kate... muke korang mmg seirassss dr dlu lg.... hahaha. kan kan kan.. igt tak fes time aku jmpe man time de anta ko kt pudu.. time tu ko nek bus dgn aku.. smpt la aku knal mr hubby ko mase ko bcinta buat kali pertama dlu... hehehehe.. aku dh kateeee dahhhhh muke seirasss jodohhh kuat... heee.. :)

Nurulhuda|Adlie berkata...

compilation of datings moment, best kan bila tgk balik.. mmg layan, n each photo sume ada story msg2.. :)

k|ree berkata...

ernie - hehehe..mestilah ingat...man sampai skng pun igt lagi..kalau de tya erni mana satu..confirm aku cite yg naik bas tue..mesti dia igt..hehehe...alhamdulillah...harapnya,jodoh hingga akhir hayat la..

nurulhuda- hehe..betul2..bila tengok, confirm terigt balik apa yg jadi masa tue..gado ke apa ke..hehe...

nurayunni berkata...

cantik pic kamoo....
sem0ga brbhgia...

k|ree berkata...

nurayunni - mekasih... :)