17 Disember 2009

Blur

Sangat tiada idea untuk menulis....tolong la...nak tulis pasal apa nie...?

ada idea tak...?

tanya Mr.casio, dia suh tulis tentang maal hijrah...tapi, tak tau nak tulis sal apa...

sangat blur sekarang ini...berapa hari dah memikirkan perkara yang ingin di tulis...

rasa macam nak citer sal deko sal rumah...tapi, idea tak banyak..sebab umah sendiri pun..biasa-biasa je...

rasa macam nak citer memasak...tapi, masak benda yang biasa-biasa aja..takde masak hebat-hebat pun...

nak citer sal apa ye...?

waaa..sangat kekeringan idea... :(

11 ulasan:

nad nazira berkata...

Takyah la tulis..type jeeeee..hehe..cepat perah idea-idea yang bernas!

kiree..citerlah pasal doorgift satu-persatu..or pasal hantaran ke..or anything yang tetibe funny or pelik ke berlaku semase nak kawen hari tu :)

k|ree berkata...

nad - waa...okie2...mekasih...nanti kita cite kan kat entry selepas ini...thx sbb bagi idea.. :)

faratul berkata...

tu la wondering gak, slalu cpat je kiree ade entry baru kan.. hehe

caiyukk!!

Fuchsia berkata...

btul tuh. banyak citer pasal time2 kawin dulu yg bole selit2 kat sini kan kiree ;p

erniekO berkata...

hehehe. takde idea xperlu tules nad... chill.. tak payah perah2 otak just utk update blog.. byk lg bnde blh d buat kan? ade idea nnt ha tules la... :))

it is totally ok if u do not know what to write/update. let otherssss keep waiting fer ur new entry! :)

p.s tell us bout ur work? ur famly? ur frens? instead of wedding stuffs.. :P saje je kan tanak bg kamu update ttg wedding.. jokes taw. no offense. :))

k|ree berkata...

faratul - hehehe...tue la..macam tak tau nak tulis apa..

fuchsia - tue la..tengah pikir yang mana yang nak cite nie..

erni - hahah..tak de la sampai perah otak...cuma, macam rasa nak menulis..tapi, tak tau nak tulis apa...heheh...dari aritu, lagi tak kasi asyik tulis sal kawin...hehehe.. :)

erniekO berkata...

hihihi.. saje je! jgn amek ati lak..! hehehe :)

k|ree berkata...

ernie - tak amik hati la dear...tau tak nina bertunang...?

erniekO berkata...

what????? REALLY?? when??? dunno ponk. huhu..

ZERO VENDETTA berkata...

dear update la psl aktiviti anda d'hujung minggu ke,cerita psl en.casio ke.

in other words tulis je apa2 yg kamu suka sbb ini kan blog kamu ;)

k|ree berkata...

ernie - hurmm..dia memang buat di kalangan orang terdekat sahaja...

zero - aktiviti di hujung minggu...?camne ye..mr.casio keje..kita duk umah sorang2...takde aktiviti la..hehehe..