23 Disember 2009

Busy

Saya agak busy berapa hari ini dengan kerja yang perlu di siapkan...

kerana akan bercuti pada 29th Dec - 3rd Jan.....

Jadi, tidak dapat berpikir dengan sempurna untuk membuat entry yang baru...

Kita jumpa masa tengah cuti ye... :)

7 ulasan:

ZERO VENDETTA berkata...

cuti p mana dear?

urm minggu ni nas kahwin kt melaka,n the following week jb.

btwn,bila eh nak datang rumah kamu?imran sudah tanya since last week sbb aku pernah bgth dia

k|ree berkata...

tak ke mana...merehatkan diri di rumah je kot...man keje macam biasa...nak rasa jadi suri rumah dlm masa seminggu...hehehe..oo..ye ke..tahniah kata kat de..
terpulang..bila-bila pun bole juga... :)

ErriNa berkata...

nnti awak cuti saya call k... tak nak ganggu awak buat masa ni..

farhanna berkata...

kiree kije di mana ye?

k|ree berkata...

errina - hehehe...eh,takpe..kan kita plan nak jumpa jumaat nie... :)

farhanna - Menara TM..:) sama kan..:)

Cek Rosy Daisy berkata...

hey kamu!! selamat nyambut tahun baru masihi yerk..
happy cuti :)

k|ree berkata...

cek rosy - selamat juga...:)