09 Disember 2009

Siapa Make up Pn.Kiree ?

salam..

macam apa je tajuk kan..?

walaupun tiada siapa yang tanya siapa make up kan saya...tapi, tetap nak kongsi juga...kak ina, nama yang make up kan kita nie...kakak sepupu kepada kawan baik kita, ayu (zerovendetta)..akak nie memang peramah dan baik hati orang nya...dia tolong bawakan aksesori yang cantik-cantik untuk wedding kita, sebab aksesori yang mak andam bagi tue..tak besh..dia bawa kan kasut mengikut size kita..tapi, tak sesuai pulak warna nya..jadi, tak pakai lah..dia pergi tolong belikan contact lense...terima kasih kak..jasa mu di kenang... :) mula - mula, tengok macam terlalu tebal pulak makeup nie...tapi, bila dah lama sikit..nampak macam sebati je dengan kulit kita...my sis memang suka gila akak nie makeup kan... :)

meh tengok muka kita selepas di make up kan...


nak pergi bertandang




sesi bergambar di bilik tidur

nie bukan senyum tapi ketawa

nie yang kata nampak macam tebal

pada sesiapa yang ingin akak nie make up kan...boleh lah call 017-3118628..nak minta package pun boleh juga kat akak nie..peramah orangnya, orang melaka la katakan... :) sebelum tue, gambar nie takde edit-edit..memang terus dari cd yang photografer bagi..

20 ulasan:

khairulhaya berkata...

salam..
peh..memang teruja la..cantik tu..bertuah badan erk..tp roy org selangor..jauh la plak nk gunakan khidmat andam k.ina ni erk..

Cek Rosy Daisy berkata...

ahah.. second pic anda sungguh menggedik.. =p

faratul berkata...

kiree.. if u dont mind, bape dia cas u? hehe..kalo rahsia leh email je..

k|ree berkata...

roy - ye ke..?akak nie tak gi jauh lagi..dalam melaka je... :)tapi, gudluck dalam mencari mak andam.. :)

cek rosy - hahaha...ye ke..?takpe gedik masa majlis je...hehehe..

faratul - tak rahsia la..memang de charge arge tue...tapi, kalau ada tambah aksesori ke apa ke..de tambah juga...RM150 untuk sekali makeup...

Mawar misswateva berkata...

ala nadia..klu kawin kne la make up tebal cket brula berubah muke.heh.
mcm ur make up tu ok, blend dgn kulit.
colour lipstick for last gamba tu mawar sgt la suke..

k|ree berkata...

mawar - tue la kan..nampak lain dah muka..hehehe...bila balik kampung hubby, kena tanya pulak tue siapa...hehehe..kata muka tak sama la masa kawin...hehehe..apa lagi, dah dapat tukang make up tak untuk tunang...?ke makeup sendiri..?

Siti Hajar berkata...

kiree, hajar nak tanya skit pasal kawen..klu nak wat ujian hiv kena g kursus kawen dulu ke @ boleh buat ujian hiv dulu?

erniekO berkata...

seyesly aku sukkeee gile kot dress ko.. both side. kaler de mmg naek.. setgh mmg kaler coklat/biru tp cm x bape seri.. yg ni mmg lawa. plus tudung, mmg perfect! :)

Nurulhuda|Adlie berkata...

yang pic last tu agak tebal sikit, u mmg nampak sangat lain, suka yg 2 kat atas tu biru and brwon gold tu, sweet!!

Fuchsia berkata...

mekap time baju biru tu lawa btul la kiree ^-^

k|ree berkata...

siti hajar - urmm..masa kita, kita buat kursus kahwin dulu, lagi 3 bulan wedding baru buat HIV test..rasanya boleh kalau nak buat HIV dulu..sebab dia takde minta pun sijil kursus kahwin tue..

ernie - time kasih... :) memang pilih warna yang sesuai dengan diri..

nurulhuda - hehehe...tue la..bila tengok muka lepas make up pun rasa pelik...

fuchsia - hehehe..mekasih kepada kak ina.. :)

Mawar misswateva berkata...

xdpt lg make up tunang.tgh cr la ni.tu yg nk try call kak ina ni.tgk klu sempatblk this week nk cr..
nk make up sndr x dapek laaaa.mawar bkn terer make up pn.

k|ree berkata...

mawar - boleh..insyaAllah..sempat lagi nie...kita pun tak pandai nak make up sendiri..kalau makeup lebih, kena tegur plak ngan hubby..hehhe..

syuhairah berkata...

really like your make up nad..just read it..cousin ayu yek..wanna take the package :)

a Y u berkata...

tudung sanding tu sekali ngn baju ke beli len?beli ktne yerk..?:-)

k|ree berkata...

syuhairah - hehe..thx tue kak ina( sepupu ayu)...bole2..

ayu - tak..dapat sekali..tudung nikah je beli sendiri... :)

ZERO VENDETTA berkata...

bagus kawan aku sorang ni,psni non-stop la job kak ina ;)

k|ree berkata...

zero - mestilah...tolong orang wajib...:)

k|ree berkata...

zero - mestilah...tolong orang wajib...:)

k|ree berkata...

zero - mestilah...tolong orang wajib...:)