21 Disember 2009

Hantaran Masa Wedding

Hari ini, kita nak cerita tentang hantaran yang tak seberapa ini... :)
ada hantaran yang takde dalam gambar nie...kita tunjuk mana yang ada je... :)
warna pink coklat, dari pihak perempuan...dan warna turqoise silver dari pihak lelaki.
dari pihak kita, hasil tangan sendiri...dari pihak lelaki, hasil tangan adik mr.casio.

jom tengok-tengok

pot-pouri, ada sembilan. bekas tue, beli kat COWBOY Melaka.

pot-pouri, ada 7 bekas. beli kat SEMUA HOUSE. RM1.00++/piece

make up-estee lauder, ada 6 barang rasanya.

kasut - clarks, serius susah gila nak cari kasut yang sesuai dengan size kaki yang agak kecil nie.. :)

kasut - aldo , sebenarnya dah beli yang lain.tapi, macam tak bape best nak buat hantaran..jadi, beli la yang nie..

handbag & purse - sacha & alain delon..purse,akak kata macam orang tua punya.. :(

cupcakes dari my side. khas di buat oleh kakak kita.

coklat from mr.casio. beli di hanifa.

coklat from me. beli di office. hehehe...

cincin utk mr.casio. beli di Kelantan secara rahsia.

buah - buahan

buah-buahan. masa tunang kena perli sebab bagi 2 jenis je. kali nie, macam2 jenis ku bagi.

12 ulasan:

Siti Hajar berkata...

bunga tu pun beli semua house ke? bunga mati ke hidup?

cantik..cantik..cantik..;)

nad nazira berkata...

i love pink + choc..a great combo.. :P

k|ree berkata...

siti hajar - lupa pulak nak kata bunga beli kat mana...beli kat kk home deco, melaka..6 batang, RM4.90..bunga mati...mekasih

nad - kita memang suka warna tue...

farhanna berkata...

mmg syantik!

bitsANDpieces berkata...

gigih sungguh buat sendiri.memang tabik!

k|ree berkata...

farhanna - mekasih dear.. :)

bitsandpieces - hehehe...nak jimat pya pasal... :)

a Y u berkata...

buleh la ajar deco hantaran..
nk jimat gak ni..

k|ree berkata...

ayu - deko biasa2 je tue... :)bole aja...takde masalah...hehehe..

ZERO VENDETTA berkata...

"make up-estee lauder, ada 6 barang rasanya"

menurut ayat di atas,ada rasanya kenapa?confirm jarang guna ni ;)

k|ree berkata...

zero - hahaha...bole dikatakan begitu juga la...kadang2 je guna..man pun bising juga..beli mahal tp, jarang guna...hehehe...

Nurulhuda|Adlie berkata...

ha tu dia, dapat mekap tapi tak pakai sgt, btw sama lah ngan i, mekap sume guna biasa2 je cam maybelline, so i ingat taknak hantaran mekap.. beli as i want to use it.. hehe..

aritu bg buah 2 jenis jek? hehe kali ni balas dendam habis2 kan..

k|ree berkata...

nurulhuda - kita memang biasa tak bape nak makeup..kononnya, bila ada makeup nie..nak bermakeup la..tapi, malas juga rupanya...hehehe...
iyup..kita bagi limau and anggur je..hahaha...