25 Disember 2009

Tak Mahal....RM70 je

nie outdoor kami yang kedua...di depan rumah sahaja...Taman Tasik Permaisuri...

disebabkan itu, ingat promote photografer ini, merangkap adik ku sendiri...

murah RM70...cuba klik sini untuk tahu dengan lebih lanjut..akukopi







bila tengok gambar yang nie,..betapa diri ku ini sangat sayang pada mr.casio

16 ulasan:

d7 berkata...

woahhhhhhhhhh
sume pict comel2..
mmg mantap skill adik nko..
huhuh
iskh.. aku doakan kebahagian nkorang kekal ke akhir hayat..
aminnn..

farhanna berkata...

syantik!
rm70? mmg murah

faratul berkata...

eeh..bole sgt tuh!smp bile dia promo nih?canteeek la..

Fuchsia berkata...

wahhhh lawanyeh!
pandainya adik awk nih.
sy suker sumenye especially yg 1st tu ^-^

k|ree berkata...

d7 - kalau nak amik gambar bersama rakan2 bole minta kat de... :)

farhanna - memang murah..tapi, takde dlm custom album la..

faratul - wat masa nie...sampai bila-bila lagi la..tak tau la..dah lama sok, dia naik harga sket..

fuchsia - hhehe..dia memang pandai pun...

Nurulhuda|Adlie berkata...

suka pic u tarik telinga mr casio, so cute.. :)

tulah i pun nak buat pre wed, rezeki cari2 photographer dia dah include pre wed.. promotion..

tapi kiree, ure lucky sb ada adik boleh amik kan gambar, sebab confirm tak kekok, nak mengarah2 dia sume pun boleh kan.. hehe..

erniekO berkata...

u look chubby and i love it! :))

Cik Belle berkata...

wah, murah la harga itu.. syok2. hihi

ZERO VENDETTA berkata...

sangat menarik,pandailah hafiz!nnt kalau ada rezeki,nak minta hafiz amik gambar baby aku byk2la nad ;)

k|ree berkata...

nurulhuda - hehehe...kita suka sume pic dia amik...adik kita, buat research dulu before amik gambar orang...hehehe...sebab tue, hasilnya cantik2...tue la..bila adik sendiri..senang je nak bergambar... :)

ernie - aku dah tembam kan..??

cik belle - memang murah...mari2...

zero - bole aja..tapi, amik masa baby dah besar sikit...dah 7 8 bulan dah syok la.. :)

Cek Rosy Daisy berkata...

la.. die kamu nye adik ker??
patot la penah bace die balik melaka bagai..
aahahah~

k|ree berkata...

cek rosy - iyup..kita,akukopi dan delicious cuppies adik beradik...ada sorang je lagi kakak yang tak tulis blog...

rDnA berkata...

kiree..sukanyer tgk gambr2 ni..cantek..untung ada adik pandai ambik gambr camni..
next time ada event ape2 pn suh jer dia anbikkn..senang deal ngan adik sndiri

k|ree berkata...

rdna - hehehe..kita pun suka juga..tue la..masa tunang, dia yang amikkan..memang senang pun...

sitihasliza berkata...

sangat suke dengan pic2 di atas..menarik..betul ke RM70??sangat murah..ade amek untuk wedding event ke??

k|ree berkata...

hasliza - tak pasti la dear...tp,de ada amik jg utk wedding...tak mahal sgt...leh tgk blog dia kat sukasukaphoto.blogspot.com