04 Ogos 2009

Persiapan ke20 - kadkahwin

Rasa seperti lama sudah tak update blog ku ini...
rasa macam-macam jadi dalam minggu nie..

nak cite sal kad kahwin yang sudah siap..dan kerana kad kahwin ini la..pelbagai isu yang timbul

tapi,sudah pun selesai...kad kahwin akan di tambah sedikit perkataan "serta keluarga" di bawah arwah nama mak...dan hanya untuk 100 keping kad untuk di beri kepada individu yang tertentu..dan kerja ku sekarang ialah, me'print perkataan tersebut dan di tampal di kad kahwin...

mari cuci mata dengan kad yang dah siap...

pada yang ingin datang ke majlis perkahwinan kami..silalah beri alamat..saya akan cuba sedaya upaya untuk pos kan kepada anda sekalian..saya sangat berharap anda semua dapat hadir pada hari pernikahan saya dan kenduri nanti... :)






okie..nie kad kahwin kami yang tak seberapa...peta nye..kongsi..sebab rumah kami tak berapa jengkal..
kalau ada niat untuk datang rumah..datang la pagi sikit..sebab ada majlis akad nikah pagi tue..dalam pukul 10pagi..masjid dekat dengan rumah..hujung jalan je.. :)
niat nye, nak cari masjid yang lawa-lawa..boleh posing sekali..tapi, bila jauh..macam lagi banyak benda yang akan dipikirkan...takut orang lain tak tau jalan lagi..ada yang tertinggal pulak..lambat pulak nak bersanding nanti..
jadi, keputusan muktamad majlis akad nikah di Masjid di hujung rumah je...sebelum nie surau..tapi dah diiktiraf sebagai masjid..jalan kaki je...tapi,jadi pengantin nanti..kena la naik kereta juga..make up cair nanti jalan kaki..dengan kasut ku yang boleh tahan agak tinggi tue...
mau melecet kaki ku.. :)
jemput datang ye semua..
jangan lupa bagi alamat rumah.. :)

25 ulasan:

Miss Shareeda berkata...

awak..
kad kawin saya mcm kad kawin idaman saya. cantek. putih suci gitu.. hehe..

Rosy Girl~ berkata...

majlis lepas raya eh??
alhamdulillah..
darah manis neh.. jage diri~!!
:)

k|ree berkata...

miss shareeda - urmm..tak paham..sama ke ngan kad kahwin awak..?hehehe..

rosy girl - iyup..lepas raya..alhamdulillah..heheh..okie..jaga diri juga.. :)

sweet cravings berkata...

kiree. nnt igtkan balik yeh? if xde ape aral nnt, saya dtg ;)

zerovendetta berkata...

Alhamdulillah card wedding sdah siap.Nice!Tak sabar nak jadi antara orang yang terawal.hahaa..Nnt aku sms address eh nad?Ke nak pass by hand ni?

k|ree berkata...

sweet cravings - okie...nanti bagi alamat leh tak..?kita nak anta kadkahwin...

zerovendetta - huhuhuh...tak tau nie sebenarnya nak bagi bila..eheheh..tak kesah..nak pass by hand bole nak suh pos pun boleh juga... :)

~CiK LaDy AnGeL vs DeViL~ berkata...

wahh...kad tawen da siap erk??
besnya...msti da makin bdebar2 kn??
hihihi!!

k|ree berkata...

cik lady - a'ah...jantung nie,tak tau la rasa pe dah...hhehehe...

Tanpa Nama berkata...

beb...sgt excited nk tgk ko kawen...tp awal bulan..sure duit gaji xde ni..wahahaaa..ko ngn kembar nm ko pon wedding same month..ciss....^_^

nway..aku nk kad..nk kad...lalalala

~nina~

ana Yg Ceria berkata...

tahniahh yer..nk kad satu heheh

k|ree berkata...

nina - hehehe..ala..kumpul la ramai2,beli hadiah best sket...hehehe..melampau kan aku..?okie..nnt,kita gather2..aku ngan nad, bg kad sama2 la nnt..

ana - thx..bole..bg la alamat rumah.. :)

MyRule berkata...

dekatnyer ngan umah i..

umah encik tunang mu lagi dekat..heheh

ana Yg Ceria berkata...

nnt pergi la..kat mitc melaka yerr karnival hari peladang ana kat sana hehehehe..jumpa yer di both fama melaka..taw..

Siti Hajar berkata...

lawa kad kawin kiree..:) tempah kat mana?

k|ree berkata...

my rule - huhuh..kalau dekat,nanti boleh dtg ye kat umah kte..:)

ana - bila karnival tue..?

siti hajar - mekasih..kat kadkahwinku.com..murah je.. :)

Tanpa Nama berkata...

nur ak nak kad juga hee...
ha nur tgk ana yg ceria tue pon der kat mitc melaka jage both fama..
ko dtg la erkk ak kat both kraftangan malaysia heee.
~isma danial~

nad nazira berkata...

wawahhhhhhhhh.kad da ready to meet the public.

amoi, mau satu kad boley ka???

Mimie Hamdan berkata...

sila hantar ke cengal condo jugak.. hehehehe...

k|ree berkata...

nad nazira - bole amoi..tapi kena kasi itu alamat la..klu tak,camna mau anta... :)

mimie - no prob..dah tgk apis nye blog..pndai de amik gmba org kawin..:)

lia akma berkata...

kiree..semoga semua nye berjalan lancar..
nice to meet warga tm in blogger site..hahaha..=)

k|ree berkata...

lia akma - insyaAllah...thx ye...uik..tm juga ye..?

yantea berkata...

kiree>> tarikh kita bakal bergelar isteri sama.. majlis saya pun pada 10 oktober 2009

azie berkata...

hye.. xsangka plak awk orng melaka.. saya bt brendam.. huhhuh samalah majlis kita 10,10,09 huhhuu

d7 berkata...

cantik la kad nko!!
byklah x seberapa ye!! ;p

k|ree berkata...

yantea - alamak..ye ke..tak dpt la dtg wedding kita ye..

azie - tapi, nikah awak 9.10.09 ye..kita nikah 10.10.09 tue..tak dpt wedding la nnt..

d7 - hehehe..mekasih..kad murah je yg oi...