24 Ogos 2009

Hari ke2 berbuka puasa

Hari ke2 nie..

tak plan pun nak buka puasa kat luar...
en.tunang minta tolong masak untuk dia..nak buka puasa sama2...


pagi-pagi dapat message dari kak mimie...ajak join buka kat PJ Hilton...
reply balik..kata mahal sangat la...cari la murah sikit...hehehe...
pastu, dapat la tempat murah sikit..still mahal juga...so,bagitau kak mimie.
kitorang bayar RM50 sorang..lebih tue,tolong belanja...boleh tak...?
okie...belasah...hehehe...

tak bestnye, last minute..kak linda..my 2nd sis tak boleh join...hubby de tak larat...okie la..


so, kitorang ber5 je la..tunang kesayangan pun ada juga... :)


so,kat mana kitorang berbuka... :)

san fransisco steakhouse



so, ada 1 lagi tempat yang bakal kitorang makan besama-sama lagi..
lepas nie, hanya buka di rumah yang bakal di masak sendiri atau beli di bazar ramadhan..
hehehe...


9 ulasan:

d7 berkata...

astaghfirullah al azim..
adeih la nko ni nadiah..
aku igtkan ayu je dasyat..
sat gi kamu lagi super dasyat ye leh tayang piccas yg mengiurkan..
huaaaaaaaaaaaaaaa
sedapnyerrrrr!!

sweet cravings berkata...

nadiah! tercabar okeh tgk pic ni time2 camni :P hehe

zerovendetta berkata...

Yela nad..
Memang bole buat orang terliur la untuk sapa2x yang pose tu.hahaaa.Memang best!Kalau makan kat manhattan fish market lagi best.Pasti kekanyangan anda sampai x leh terawih.huhuuu..

k|ree berkata...

d7 - hehehe..jangan marah..letak gambar supaya gi try makan kat sana..hehehe...best tau..

sweet - sorry mira.. :) nanti boleh gi ajak tunang buka kat sana tau..heheh..

zero - a'ah...manhattan tue..dah jadi kegilaan man tau...asal dapat gaji je..nak ajak makan sana..kitorang nie,kuat makan la..aduyai...yang klaka tue..klu order yang platter for 2..bole berebut la..hahaha...

Rosy Girl~ berkata...

aduh.. bulan puasa la bulan kesukaan aku.. sbb leh cut cost.. tapi kome leh mkn kat tempat2 best... huhu.. ni yang jeles neh.. cepat2 daku bekerja.. leh la mampu sikit.. huhu

:)

k|ree berkata...

rosy - 2 ari pertama je...pasni,makan kat umah atau beli kat bazar je....nanti,dah dapat gaji sendiri..duit byk abis kat makan je..percaya la.. :)

L.|.n.D.@ berkata...

ahhhhhh...san francisco steakhse..
galatnye x dpt join korang aritu..

mimie hamdan berkata...

nampak sungguh chomel diri ku iteww...

k|ree berkata...

Linda - takpe...nanti kita gi KGPA plak..

mimie hamdan - perasan..hehehe..