28 Ogos 2009

Persiapan ke23 - warna tema

Salam...


hari nie..rasa nak cerita sal warna tema di hari perkahwinan nanti. :)


puas juga la pikir nak letak warna pe...

jadi untuk memilih kena ada bersebab kan... :)


sebabnya :


1. warna tudung yang paling banyak sekali ada dalam wardrobe.

2. warna yang sesuai dengan kulit ku yang biasa-biasa nie.


3. warna yang membuatku nampak sweet dan comel.. (perasan)


4. warna baju yang paling banyak ada dalam wardrobe.


5. warna buku paling banyak yang ada. (sekarang)


6. warna yang memang diidamkan oleh ku untuk hari perkahwinan nanti.


7. warna yang paling senang nak cari bahan-bahan...tapi,bila dicampurkan,agak sukar... :)


apa warna nya kan...mesti la ada yang dah tau..sebab sama ngan warna paperbag yang comel tue..



serius suka sangat warna-warna camnie



kotak,cam lebih kurang..cuma kita punya bentuk rumah



kalau warna kek camnie,tak tau diorang nak amik ke tak..

meja tue, cam comel je kan..untuk meja pengantin

donut itu nampak lazat..

hurmm...tak tau la dapat laksanakan ke tak...?

buat masa nie...yang mengikut warna tema :

1. paperbag yang comel itu.

2. baju sanding warna coklat..nak minta bunga pegang warna pink.

3. khemah mungkin. tetamu warna coklat.pengantin warna pink.

4. hantaran mungkin.

tue je..boleh ke..?

untuk family, mereka akan pakai baju warna krim.. :)




13 ulasan:

nad nazira berkata...

cantiks!

khairulhaya berkata...

hai..
kombinasi yg sgt menarik.roy mmg suke..

untuk family..ape kate.yg lelaki warne coklat n pompuan warne pink.mesti lg sweet..

serius ni..

k|ree berkata...

nad nazira - hehe..sweet kan wane tue..

roy - urmm..dah tak dapat nak ubah..diorang sume dah beli baju masing2..lagipun,takleh pakai warna sama ngan pengantin..nanti pengantin tenggelam..hehheh

d7 berkata...

aaaaaaaaaaaaaaa sukanyeeeeeeeee
tetibe nak pakai baju ikut tema gak..
haha tapi x de la pink coklat..
aishhhhhhhhh

k|ree berkata...

d7 - hehehee...mekasih sbb suka.. :) bole2 pakai la...aku suka...hehehe... :)

Rosy Girl~ berkata...

hurmmm... kalau ikot gewdick, mmg asyik suke warne pink...
hurmmm... but if its for my wedding, kiter sll brangan nak warne bronze... kite tak tau apasal.. macam gelap jer kan... tapi tu la yg kite suker.. sbb die laen dr yg laen~.. cube awak brangan n bygkan.. cntik tak warne bronze...??

k|ree berkata...

rosy - cantik..search kat tenet warna tue utk wedding..lawa2... :)

nina berkata...

hahhaa..nad..klo aku ko kater suke kaler2 tanah..act ko pon sm..lalalala~aku sgt suke ngn kaler ko 2..kaler yg selamat nway..hehehee

k|ree berkata...

nina - hehehe..ye ke kaler tanah...huhuh..thx dear..selamat sbb sesuai ngan kulit aku...

zerovendetta berkata...

Nice combination dear..Mesti sweet je wedding ko nntkan.Best!InsyaAllah aku berbaju coklat la nnt sbb color tu yang aku banyak pun.Excitednya!!

Urm rasanya complete kot ikut tema kalau baju,pelamin,khemah,hantaran ada color tema..Good job.Congrates dear!

k|ree berkata...

zero - huhuh..tunang aritu,datang pakai coklat kan...?

thx...tp,majlis nye belum langsung...dah langsung,baru bole terima kenyataan tue...

zerovendetta berkata...

Urm aah last time datang masa tunang aku pakai coklat.Tema raya tahun ni pun coklat,tapi tambah 1lg kuning telur..Maksudnya,baju untuk wedding ko nnt dah adalah =)

k|ree berkata...

zero - kitorang thn nie..pakai warna purple..diorang sume dah plan..gi umah lelaki nanti..pakai baju raya je..hehhee...aku pakai je baju tunang aritu...taknak membazir la..hehehe..