23 Ogos 2009

Berbuka puasa bersama keluarga

first day puasa...buka di mana..??


kami sekeluarga berbuka di Sun&Surf Cafe di Sunway Resort & Spa...
hebat gila makanan nye...rasa cam penat jalan cari makanan...
besar...and banyak pilihan....tapi,agak pelik sebab....chinese lebih banyak dari Melayu Islam ye...


heehhehe...surau pun disediakan...sangat selesa....


haa..en.tunang pun ikut ye...tak ketinggalan...supaya dia lebih selesa bersama keluarga ku..alhamdulillah..memang okie je..borak2..buat lawak..seronok2...happy sangat...

kitorang la orang pertama sampai dlu...6.15ptg...kelakar betul tunangku..."jom wak,kita jalan2 tengok makanan.."..dah jalan..nampak makanan laut panggang.."awak,boleh tak kalau kita amik sekarang"...heehhee...


kitorang berbuka puasa bersama sebab pertama ialah, first day puasa..confirm la nak sambut ramai-ramai..sebab kedua ialah, sehari sebelum..kebetulan birthday ayah yang ke-56..

happy birthday ayah.. :)


mari cuci mata dengan gambar yang di ambil...


gambar makanan yang telah dibelasah..huhuh




kiree & casio

actually, banyak lagi makanan yang di makan..tapi, kami tak sempat nak ambil semua..sebabnya, bila semua orang dah sampai...borak-borak...tapi, balik tue..kami ada ambil gambar...kat lobby nya..tapi, dalam kamera adikku itu...

5 ulasan:

khairulhaya berkata...

hai..

kamu telah buat roy telan air liur la.lapar di buatnye..

x lupe gak,sampai salam hari jadi buat ayah kamu..
..Allah selamatkan kamu..
..Allah selamatkan kamu..
..Allah selamatkan bapa kamu..
..Allah selamatkan kamu..

p/s:nyanyi dlm hati sudah la erk..hihi

k|ree berkata...

hai...

alamak...sorry roy...saje je nak kongsi... :)

kami pun nyanyi lagu tue mlm kelmarin...

memang nyanyi dalam hati pun..kalau kuat2...ada yang kata kita buang tebiat...

d7 berkata...

hehe..
Happy 56th Bday Pakcik!!
semoga sentiasa sihat dan diredhai Allah swt dunia & akhirat..
amin ;)
cupcakes kah itu..
tetibe sgt tempting aku tgk!!
hahaah

zerovendetta berkata...

Nad..
aku tak terliur dengan menu2x tu tapi aku tertarik sebab rasanya first time ni ko letak gambar bersama Mr.Casio =) Comel 2x!

Urm kim salam pakcik Hamdan & wish happy burfday dari aku.Last Saturday pun kami celebrate burfday mak aku yang ke 50 =)

k|ree berkata...

d7 - agak2 ayah aku baca ke blog aku nie..klu dia baca..de tau la aku stress sal kadkahwin tue..hahaha...oo..ye..akak aku jual cupcakes skng nie..hehehe...tgk dlm blog list aku..yang delicious tue..de punya blog la...

zero - hahaah..tue la..aku pun tak tau nape aku letak..
hehhe..insyaAllah...