21 Ogos 2009

Bulan Ramadhan

Tahun nie..last puasa sebagai seorang yang masih bujang...last separuh raya sebagai bujang..separuh lagi..bakal menempuh hidup baru sebagai isteri orang pulak...
takut..tak sabar...nervous..cuak...sedih...gembira...
macam-macam perasaan...bercampur baur..

jadi sebelum tue...

SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN

kepada semua blogger..bride to be..wife to be...hubby to be...dan semua umat Islam di dunia ini...(macam la ramai sangat yang baca blog ku)

Saya ingin memohon ampun dan maaf jika sekiranya ada ayat saya yang menyentuh perasaan anda..yang terasa...atau apa-apa sahaja yang buat hati terguris...
saya minta maaf...

marilah kita sama-sama menyambut ramadhan dengan penuh keberkatan...

dan yang bakal meninggalkan zaman bujang...enjoy ur last ramadhan as a single person..
serius...enjoy la ye...

dan yang sudah berkahwin...enjoy ur ramadhan with ur love...enjoy juga..sebab baru be2...

dan yang dah kahwin dan punya anak...enjor ur ramadhan with ur family...confirm..lagi happening..bila puasa dan bebuka la..kita makan satu meja...kalau tak,confirm ada yang depan tv...

14 ulasan:

d7 berkata...

hehee..
slamat menyambut ramadhan nadiah ;)

k|ree berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
k|ree berkata...

d7 - slamat menyambut ramadhan jua...minta maaf ye jika ada salah silap...

Miss Shareeda berkata...

"Tahun nie..last puasa sebagai seorang yang masih bujang"
huhu.. samalah..

selamat berpuasa..

Rosy Girl~ berkata...

baek buke puas2 ngan family.. next year dah kena layang suami.. :)

take care dear..

selamat berpuasa~

Fuchsia~ berkata...

taun depan ntah2 dah bertiga plak ye k|ree ^-^ insya allah...

d7 berkata...

no worries la..
aku pun minta maaf juga kalo ade salah silap ;)
kem salam kat mr casio..
and minta maaf gak time jpe dia slalu usik..
lol mane la tau dia ade marah ke kan..
hoho

k|ree berkata...

miss shareeda - hehe..sama2 kita enjoy... :)

rosy girl - hurmm..mlm nie dah buka puasa 1 family,angkut tunang skali..take care to u too dear...

fucshia - hahaha..bertiga..sempat ke..?klu bunting pelamin..mungkin,tak berpuasa langsung..sbb tgh pantang..waaah..dah kira rupa nya..kantoi..

d7 - insyaAllah ye..alaa..de memang suka bergurau ngan ko..hehehe..

Sobby berkata...

selamat berpuasa babe.. :)) last puasa as single lady.. huhu, next year kita jadi isteri.. life gonna be different.. ;)

delicious-cuppies berkata...

ye ye... enjoy ur single life to the max... bila dh kawin habisla... hahahhaha... kena bgn pagi... kena balik umah cecept nak masak... kena dgr ckp laki... kena sopan santun... hahahhahahaha...

k|ree berkata...

sobby - selamat berpuasa juga..tue la..confirm different..semua kena buat untuk 2 orang..hehehe..

delicious - hurmm..tak tau nak enjoy camne...?kena sopan santun..?
tue la yang paling susah...hehehe..

Rosy Girl~ berkata...

http://misi5april2009.blogspot.com/

kite plak yang gewdik..
gatal maw share ini blog :)

zerovendetta berkata...

Selamat berpuasa nad..Aku sambut puasa dengan demam.huh..Arini pulak pagi 2x tadi period.Sadis utk 2 benda,first thing sbb x leh pose 2nd thing x pregnant la maksudnya.Waaaaaaaaaaaaaaaa.......

k|ree berkata...

rosy - okie..kita memang follow blog tue..

zero - urmm..tak mau la sedih ye..jangan stress..insyaAllah, rezeki tue akan datang nanti.. :)