27 Ogos 2009

Alamat Rumah

Salam

Saya ingin mengedarkan kad kahwin...

Jika ada yang berminat nak datang...
Boleh tak send address and nama penuh termasuk add blog...?
anta ke alamat email saya lil_kiree@yahoo.com

Mekasih semua..

8 ulasan:

zerovendetta berkata...

Nad,aku nak suh ko pass by hand.Raya nnt ke..Lambat x pe asal dapat jumpa ko before wedding.hahaaa..

Rosy Girl~ berkata...

nak attend.. heheh.. tapi umah nya kat mana?? kalau dlm kl, insya ALLAH ku gagahkan diri~

nina berkata...

nad..aku nk kad jgk..:-p by hand je a..:-)

k|ree berkata...

zero - okie..insyaAllah..kita usahalah ye..utk berjumpa...aku riso tak bekesempatan.. :)

rosy - umah nye di melaka...cuba lah gagahkan diri ke melaka ye..

nina - okie..insyaAllah..nanti,kita gather2 la..ngan diorang sume..confirm nad pun nak bagi kad kawin nnt... :)

Rosy Girl~ berkata...

owh.. org kampung ku... melaka di mana yer..??

kalau sudi jemput, insya allah kite try pegi kalau tak da halangan~

k|ree berkata...

rosy - hehehe..ye ke..?kat bt berendam..depan airport tue..
eh, mesti la kita sudi jemput..jemput lah datang... :)
sebab tu minta alamat rumah.. :)

nad nazira berkata...

kiree! kat melaka eh??? nak card jugak! kalau yg virtual thru emel pun takpe..ke kiree kirim dengan pakcik posmen?? Hehehh..

k|ree berkata...

nad - heheh..anta guna abg posmen la..skng suma posmen muda-muda..hehehe...nanti anta alamat ye...mekasih...