01 Oktober 2009

Syurga Cinta

lagi 7 hari, akan bergelar Puan Nur Nadiah Hamdan
isteri kepada Abd Rahman Abdullah.
menempuh alam perkahwinan di Pangsapuri Lumayan, Bandar Tun Razak.



pernah tak pembaca blog yang mengimpikan diri mereka menjadi seorang isteri mithali..
memang tue la yang diimpikan dari dulu lagi..semenjak mengenali erti perkahwinan.

tapi, tak tahu la sama ada diri ini mampu atau tidak...

pagi tadi, pergi kerja..dalam kereta..dengan jam di Federal Highway masih mampu tersenyum..

kerana sudah mula bercuti minggu depan...

nak tau apa yang dibayangkan sambil tersengih-sengih dalam kereta...

terbayang, lepas nie pergi kerja..dah kena salam suami..nak manja lebih sikit..dapat ciuman dahi setiap pagi..

itulah perkara yang di bayangkan...insyaAllah,ia akan berlaku sehingga ke hujung nyawa kami..

mungkin akan lama menyepi...doakan majlis saya berjalan seperti yang di rancang...jemputlah hadir ke majlis ye...amat mengalu-alukan kedatangan anda semua..

6 ulasan:

Rosy Girl~ berkata...

bride to be...

i wish u all the best and hopefully majlis sumernya bejlaan ngan lancar :)

congrats in advance dear~

nad nazira berkata...

kiree..insyaallah nad datang kenduri. Kalau tak 10, mebi 11hb tu..saje ajak en.tunang turun melaka..oppsss..i paksa die sebenanye..hehe..kad tuh sampai kat umah time nad da balik KL..tapi takpe aritu kiree ade letak kat blog,kan..nanti nad retrieve kad tu..:)

k|ree berkata...

rosy - thx dear..jemput datang tau..skang dah kat melaka..hehehe..dah start cuti...:)

nad - okie..no prob...tue la..kita tak tau la smpt nak pos ke tak..?sbb nye, ingat nak anta..sekali tak sempat da..haish...sabo je la..kita try anta kat email nad la..boleh bagi email tak...?

nad nazira berkata...

whitz_carszia@yahoo.com


..send kat email yerh? :)

zerovendetta berkata...

waa excitednya saya,saya pasti kamu juga.insyaAllah everythg will be fine dear..turn saya pulak (tp bukan sbgai pengapit) tengok kamu,tak sabarnya sabtu ni =)

moga kamu mendapat kebahagian dunia akhirat.amin..welcome to the club!

k|ree berkata...

zero - agak excited...tp terlalu busy hingga hilang debaran...penat yang melampau..sakit pinggang kerana byk bnda kena buat...okie..thx dear..