10 Oktober 2009

My current weight

Morning...
Jap lagi bakal di nikahkan dengan Abd Rahman Abdullah...

berdebar wooo...pagi sudah bangun...
letih gila...semalam tido dekat kul 12 tengah malam..
serius anda benda nak kongsi...
memang banyak hal yang jadi tak seperti yang di rancang..

nak bagitau berat sekarang...
sebab dah promise nak bagitau kan...
dengan sedihnya, tak dapat la 48kg...
tapi,turun...dapat 51kg..okie la kan..

:)
wish me luck...

10 ulasan:

Rosy Girl~ berkata...

oh...

gud luck and congrtas on ur wedding~

Rosy Girl~ berkata...

oh...

gud luck and congrtas on ur wedding~

nad nazira berkata...

takpe, yg penting turun..ehem..sempat tuh berblogging sebelum dinikahkan..hopefully cik abg kiree tenang ketika melafazkan kata-kata keramat..

selamat pengantin baru dear!

Tanpa Nama berkata...

congrats dear..im hepi 4 u too..
sori...=(

farhanna berkata...

warghhh sy pun nk trun kn jugak! puasa hr tu..ade la skit trun.. pas raya.. humangaihhh naik mndadak.. ngn training ni mkn provide.... waaaaa nak diet jugak!

zerovendetta berkata...

sempat lg tu berblogging before nikah,sempoi betul kawan aku sorang ni!

pasal berat badan dont worry,aku pun menggalami awal2 masa kahwin dulu.tp aku rasa semua benda utk mendietkan diri tak berhasil.at last,aku buat "dek" je malas pk pastu turun la plk.apa kata ko guna formula yg sama.hahaa..

dear,jgn lupa upload entry wedding ok.i'm waiting!

MyRule berkata...

ok la awak aritu.. so sweet... my mom kata paper bag kecik tu sgt comel bila me bagitau u buat sendiri.. ;)

nadeera berkata...

tahniah!!

Fuchsia~ berkata...

mana citer wedding nih k|ree?
^-^

k|ree berkata...

rosy - mana u tak dtg ke...?

nad - alhamdulillah..tenang juga la..2 kali lafaz..

tanpa nama - thanks ye..

farahnaa - insyaAllah..okie punya...dun worry..

zero - entry wedding..mungkin lmbt sket..sbb nak tunggu gamba..heheh..

myrule - mekasih..thx ye dtg wedding kita..:)

nadeera - thx dear..

fuchsia - nnt2...nak tunggu gamba skali..insyaAllah..minggu dpn.. :)