17 Oktober 2009

nak tengok gambar..? www.gambalawa.com..rahman&nadiah,batu berendam

8 ulasan:

nad nazira berkata...

nad dah tengok!!!! u look so comel..and the make-up makes u look like a barbie doll laaaa..walaupun citer pasal Sayang Creation tuh macam hampeh..u still look good and beautiful on ur big day. Good! jangan biarkan perkara tak best buat mood untuk keseluruhan majlis terganggu..great! congratz kiree.. :)

k|ree berkata...

nad - mekasih...kita pun suka akak nie make up kan kita...lawa sangat..walaupun diri sendiri tak lawa...kuikui...tue la..kalau sayang creation tue yang make up kan kita...confirm la lagi takde mood...thx dear...:)

Fuchsia~ berkata...

aah la mmg u look totally beautiful dear. rata je dia mekap tu.

p/s : photographer tu dia charge bape nadia? lawa la dia amik gambo..

k|ree berkata...

fuchsia - hehee..mekasih...kakak make up nie..mmg hebat..my sis pun suka gila ngan de...
photografer nie...RM2200..tapi, masa amik tue..de tengah promotion...dapat murah sket...kira ada diskaun sket la..

ctfza berkata...

cik nad..

triple gorgeous 2 u :-)

gojes!gojes!gojes!

k|ree berkata...

ctfza - mekasih ye...thanks to kak ina yang make up kan kita... :)

azian abdullah berkata...

cantek sangat2 u punye make up...
gamba yg ms nikah tu,sekali pandang nampak mcm zila jalil ;)

k|ree berkata...

azian - ehehe..mekasih ye...macam zila jalil...klakar la u nie...anyway,thx dear.. :)