30 Oktober 2009

10 Oktober 2009 - nikah

okie..

arini cuci mata lagi ngan gambar nikah dulu ye...sok,upload gambar sanding...dan seterusnya...

nie, rumah sebelah.kebetulan renovate rumah..

malu sangat amik gambar ini..

bagi mas kahwin..RM40 tunai...

tengok tue, kaki sudah kejang..

sangat suka ini gambar..

10 ulasan:

MyRule berkata...

Suka pic last tu.. nampak ayu gitu.. :p

k|ree berkata...

myrule - kita pun suka juga gambar tue...gambar je..orang nya tak ayu mana pun...hehehe...

zerovendetta berkata...

Saya pun suka the last pic.angle yang sgt cantik!

k|ree berkata...

zero - mekasih...hehehe..:)

~CiK LaDy AnGeL vs DeViL~ berkata...

wahhh...chantex nya dia...ayu gitew...
;)

nad nazira berkata...

pic kiree nih kan..nampak kiree comel sangat mcm barbie doll..:)

k|ree berkata...

cik lady - mekasih ye...:)

nad - hehe...mekasih ye nad...nanti,bulan 12 nad pulak...mesti lagi comel...:)

Tanpa Nama berkata...

walaupun saya tak kenal awak, tapi betul ke apa yang awak cakap pasal sayang creation tue? 2 minggu lepas saya baru ke sana untuk bayar booking for andam & baju untuk majlis bertandang di melaka... majlis saya bulan 3 tahun depan... macam mana ye... risau saya bila dengar bad review nie... boleh tak awak email saya untuk bagi penjelasan yang sebenar... wanie_59@hotmail.com tq..

k|ree berkata...

tanpa nama - nnt saya email ye... :)

Tanpa Nama berkata...

salam........wak,saya memang ada amik andaman dengan sayang creations...01 julai 2012 aritu da book dgn dia...huhu.....takutla pulak dgr macam tu.......