05 Oktober 2009

4 hari lagi

4 hari lagi...
debaran tak terasa sangat..
kerana banyak gila kerja kena buat...
sangat keletihan...pinggang pun sakit...
mata dah semakin sepet ku rasa kan...

walaupun,keadaan seperti itu kerja ku masih lagi tak settle...
wargh....

ingatkan,apa yang ku target dapat dicapai...
akhirnya, 90% je lagi..

believe it or not...hantaran,masih tak settle lagi...
serius, guwe stress....
tak smpat nak buat sauna & spa..
lepas kahwin la jawabnye...hurmmm...

siapa yang akan berkahwin dalam 5 6 bulan lagi...
tolong la buat semua itu dengan awal...
supaya anda tidak menyesal seperti saya....
but if memang ramai yang membantu..mungkin tiada masalah... :)

lagi satu, jika anda betul2 yakin nak buat semua sendiri...teruskan...
jangan berenti atau ada niat untuk berenti...walaupun sesaat...
percayalah, jika ada perasaan tue..anda tidak akan berjaya...

jika dari awal tak mampu untuk buat sendiri...
sediakan wang sakunya sahaja...
lebih cepat,padat dan tepat...
hehehe...

doakan SELAMAT semuanya...

9 ulasan:

Siti Hajar berkata...

apa yg kena wat awal yg 5 6 bulan tu?hantaran ke?
bgla tips skit:)
tapikan, sy rasa selagi x selesai majlis kawen tu, ada je yg x cukup, x settle..hehe..
wish u good luck n semoga berbahagia. InsyaAllah, klu x de kusus kawen mgu ni..sy dtg..

zerovendetta berkata...

Ting...
Tinggal 3 hari je lg.waaa perasaan yang bercampur baur.Yg lbh penting anda perlu relax dan teruskan persiapan sperti biasa.

Semoga semuanya berjalan seperti yang dirancang.Amin..

k|ree berkata...

siti hajar - untuk doorgift..pastikan sume dah lengkap...barang-barang hantaran dan untuk deko...pastikan dah lengkap juga...dah lengkap...doorgift tue,dah boleh buat pelan2...jadi,bila ada yang tak cukup...masih sempat nak membeli...serius, kalau doorgift tue...banyak kena buat...buat la awal2...nak2..kalau byk jenis..maksudnye,untuk tetamu lain..untuk belah lelaki lain...untuk kawan lain...siapkan awal...hantaran...buat la, 2 minggu before..if tak pakai fresh flower la..kadang-kadang,bila dah buat...ada plak yang tak cukup..gudluck ye...

zero - tue la..agak la bercampur baur..hhehe..bila nak relaks...intenet nie la yang melegakan diri ku..insyaAllah..thx dear...

MyRule berkata...

cool babe... muka kena jaga.. tido kena cukup tau... nanti nampak letih... ;)

rDnA berkata...

tak lama jer lagi..hihihii all the best k..
dina pn pernah alami benda ni tapi dont worry la insyaAllah ok semuanya..kdg2 kita yg terlebih risau..
ape2 pun smoga semuanya berjalan dengan lancar and sempurna..

k|ree berkata...

my rule - tue la...ingat nak cuba settle kan arini..pastu,bole tido dgn lena...hehehe...

rdna - thx dear..jemput datang ye..tue la..harapnye,semua berjalan dgn lancar..insyaAllah..

farhanna berkata...

huhuh.. chayok!...
sy tgh training di tmtc..

nad nazira berkata...

kiree..settlekan satu-satu,k..biarpun penat harus maintain..takpe walau tak pegi sauna i believe u will look beautiful on ur big day..pengantin kan ada seri tersendiri..so don't worry..bye the way, nad mebi tak dapat dtg..so sorry..sangat terkilan sebenanye.. hadiah nad dah pos..not going to talk more on that.sebab sangat nak pegi tapi tak boleh.. :(

k|ree berkata...

farhanna - iye ke..?nnt,bole jmpa2..

nad - dah lepas pun..lega rasanye...thx ye hadiah..hubby kita yg buka tau...de suh teka...sume teka salah...mmg tak expect pun...thx sgt... :)