26 Oktober 2009

The Legend Water Chalets - Honeymoon

Salam...

belum upload gambar kawin...sudah upload gambar honeymoon...hehehe...
sebab masa gi honeymoon nie, kami tak dapat copy gambar lagi...

jadi, mungkin ada yang nak tau tentang honeymoon kami...
memang seronok sangat di sana...walaupun, 2 hari semalam je...

walaupun, pagi nak check out tue..kena sakit perut...tak tau salah makan ke apa..sebab, mr.casio ku tak sakit perut pulak...

mari cuci mata dengan gambar di The Legend Water Chalets, Port Dickson.

nampak tak dari tingkap tue...?jumpa bilik mandi dulu, baru jumpa bilik tidur...bilik mandi, memang syiok...

nie day bed...besar juga la..boleh tidur sorang,tapi kalau kami, boleh muat 2 orang sekali..masa tengah tidur jap lepas breakfast pagi...mr.casio dengan bestnye baca surat khabar atas day bed nie..

nie la pintu yang dikatakan tue..jumpa toilet dulu..lepas tue,ada pintu lagi untuk masuk bilik tidur...

nie pemandangan dari bilik kami...macam best kan...?hehehe...

aksi mengada...hahaha...

tengok mr.casio yang agak poyo bergambar.

kami bahagia bersama

saya sayang suami saya...malam tue, kami makan ikan bakar di Saujana Ikan Bakar...

esok tue, kami dah balik kl semula...semua okie...best...staff mereka sangat frenly..cuma, yang tak best...breakfast agak kureng menarik sikit la...and, mr.casio kata...baju seragam mereka...tak lawa..nampak sedih je...tak ceria langsung...hurmmm...
kami, ada terpikir untuk pergi lagi...hehehe...tapi,mungkin nak cuba kat cherating...yang ada swimming pool sendiri dalam bilik diorang...hurmm..macam menarik kan..?

boleh click sini untuk tengok web mereka.

9 ulasan:

d7 berkata...

omg omg omg..
saya sgt suka last pict!!
both of u sgt comel but plg comel sekali mestilah kamu cik nadiah!! ;)

k|ree berkata...

d7 - mekasih...saya pun suka itu pic...wakakaka...

zerovendetta berkata...

wit wit..
sudah bole posing maut,congrates!bestkan??hahaa

k|ree berkata...

zero - agak la..hehehee...mesti la best...orang yang kita sayang bole peluk tiap2 ari..hehehe

nad nazira berkata...

warghhh..public display of affection! bestnye, seronoknye kawen..hehe..kiree, congratz tau..nad dari aritu tak sempat nak cakap..semoga bahagia hingga ke akhirnye..:P

k|ree berkata...

nad - heehhee...sronok..thx dear...nak tunggu u nye time plak..insyaAllah...:)

MyRule berkata...

best..best... ;P

Rosy Girl~ berkata...

yeay... dulu kamu post gmbr resort from website.. nih yg betol2 nye..
best eh pegi sana??
heeh...
jeles nyer~!!

and i am freaking happy for u both :)

k|ree berkata...

rosy - iyup...best...sronok walaupun PD tue dah pernah pegi beberapa kali..jeles..?cepat kawin..honeymoon sana tau...
thanks dear...