27 September 2009

Menghitung Hari

Menghitung hari...
detik demi detik...

hati ku sudah semakin berdebar...
banyak benda tak settle lagi...
serius...sudah kecut perut nie....


berat badan,hari tue dah turun..cantik je...
sekali raya, boleh naik balik...
frust betul guwe...haishh...camne nie...?

sabtu depan, nak pergi test baju....
ku harapkan..semua okie...tue pun, ingat ada nak tukar sikit..
dah call sayang creation...kak aini kata okie je...boleh tuka lagi...
nape la aku nie tak bagitau awal-awal...
tapi, kalau tak boleh tukar..pun takde masalah... :)


apa lagi ye...?


serius,banyak lagi benda tak settle...camne nie...?
warghhhh....


disebabkan banyak juga benda yang tak settle...saya mengambil keputusan untuk cuti, seminggu awal..
jadi, 3hb oktober sudah start cuti sehingga 15hb oktober..masuk kerja..
dan cuti semula pada 22hb dan 23hb untuk honeymoon time...
:)


time nak kahwin nie pula..banyak lak training kena pergi..haishh...
nak reshedule balik..dah bertindih dengan training yang lain...
terpaksa la kata,tak dapat nak pergi training...
walhal, aku sendiri yang request training tue...
tapi,tarikh yang dapat tue...bertindih dengan macam-macam perkara lain...


pening-pening...


update terbaru ialah...

tudung saya sudah settle yang untuk nikah...
paper bag saya sudah settle..
itu sahaja buat masa nie...
haa...borang nikah, sudah pun hantar...tinggal nak collect balik...



Ya Allah, aku bermohon padaMu Ya Allah...
supaya dipermudahkan segala urusan di dunia dan juga akhirat..


sekarang nie, dah bukan agak risau...sangat risau yang teramat sangat...
tapi, sempat lagi update blog kan...
sabor je la...
meluahkan perasaan...



sebenarnya, nak tengok gambar tunang a bride to be stories
nape nad letak dua keping je...?
frust tau... :(

12 ulasan:

Siti Hajar berkata...

dah dpt kad kiree..:) relax, doa byk2 k..

zerovendetta berkata...

Aku dapat rasakannya nad,bila tinggal saat2 genting yg macam ini.waaaa sabar ya!

urm sja nak share yg smlm aku mimpi dtg wedding ko,pastu ko mcm buat x layan aku je.ko sibuk dgn fizah time2.mimpi smpi situ je.bangun2 aku termenung jp....hahaaa

k|ree berkata...

siti hajar - ye ke..?okie..tgh byk doa la nie...

zero - uik..ada plak cmtue...mana de..insyaAllah..aku layan sume...sorry sgt tak dpt umah ko..insyaAllah,dalam dis week..anything i'll call u kay..

MyRule berkata...

ello...kad dah dapt.. Insyaallah.. kalau takder aral melintang... saya dtg tau.. ;)

zerovendetta berkata...

Urm kalau bole datangla tis saturday nad,3hb sbbnya aku pun open house.X open besar2 tp org terdekat jela pun.Yok!!

Rosy Girl~ berkata...

alar...
kiter tak bg lagi add kiter
huhu~
kiree bg je la add kiree kat comment blog kiter..[kiter tak publish nnt~]
huhuhu~ kalaw tak pegi pon, mana taw ada kad je ke.. eheheh~

k|ree berkata...

my rule - okie..mekasih kerana sudi dtg.. :)

zero - insyaAllah..open house nye kul bpe...?aku dtg pagi2 boleh tak..?sbb nye, ptg tue nak gi test baju kat melaka..

rosy - bagi la hari nie...kita post kan nnt..insyaAllah..smpt lagi nak anta...okie.. :)

zerovendetta berkata...

Blom officially set la nad.Might be,after zohor kot.Tp utk ko dtg jela pg tp aku saji apa yg dah siap jela.OK??

k|ree berkata...

zero - okie...takde hal...:)kuih raya je pun jg...

Fuchsia~ berkata...

aiseh k|ree.. sy x dpt dtg kenduri awk nih... time tu kena gi kursus kawin plak dah. sori yeh

k|ree berkata...

fuchsia - its okie...kita dah baca blog awak...gudluck ye kursus kawin nnt... :)

k|ree berkata...

fuchsia - its okie...kita dah baca blog awak...gudluck ye kursus kawin nnt... :)