18 September 2009

Cuti Raya

masih bekerja...
tapi, tak ramai yang ada di ofis..
biasa nye, dengar lagu dari headfon..
tapi, kali ini terus dengar laptop..loudspeaker terus...

malas nye nak buat kerja...
tengok blog orang lain...
dengar lagu...
buat entry baru...
tengahari, perasaan ingin ke jalan TAR bersama rakan ofis yang masih bekerja...

cuti raya kali ini..paling sekejap sekali buat pertama kali...
iaitu, hanya apply cuti pada hari jumaat..
rabu khamis bekerja...
jadi nya, cuti pada hari yang memang di beri cuti...
:)

simpan cuti untuk kahwin...
tapi, dah tolak cuti kahwin pun...masih ada 7 hari untuk cuti..
mungkin cuti untuk Raya Haji, iaitu insyaAllah..Raya Haji pertama bergelar isteri..
cuti berjalan-jalan bersama hubby to be yang tersayang...

mungkin ada lebih lagi cuti..bakal di bawa kepada tahun hadapan.
:)

3 ulasan:

zerovendetta berkata...

Laa ingatkan cuti dah arini.Salah paham la ni.Maksudnya next Friday la eh.Yok kita jalan 2x lunch hour ni.Aku pun nak pg Ampang Park jap lg ni.Bila gerak balik??

k|ree berkata...

blum lg yg...
awat bgtau lmbt...hehehe..
tadi gi jalan TAR jap...penat sungguh...manusia sungguh ramai tadi bershopping sakan...
mlm kang baru gerak blik...

d7 berkata...

selamat hari raya aidil fitri maaf zahir & batin ;)