22 September 2009

PURPLE DAY

jom cuci mata...


SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI


miss kiree : tahun depan kena ada space sikit..ada orang baru..


abg ipar 1 : perlu space ke..?

gelak ramai-ramai...

mr.casio ku itu, ahli kurus sedunia...hhehehe...

apis, ammar and me



niece n nephew

siblings

siblings2

tahun depan,ada orang baru

tahun nie,pun ada orang baru, my dad's wife

baru lepas sedih-sedih

3 women n 1 boy

budak ini sangat comel - orang baru juga

ammar n me

kami lagi

mengenangkan ibu tercinta

9 ulasan:

d7 berkata...

sweet nyerrrrrrrrrr Ammar!!
wuwuwu nak jpe dia jugaaaK!!
so cute lah!! hahaah

may Allah swt blessed ur mom's soul..
insha Allah.. amin..
no worries dear ;)

btw, enjoy tgk piccas kamu adik beradik ;)

nad nazira berkata...

hyeppp..kiree..baju raye kite sepesen la..hehe..salam aidilfitri..dupdap dupdap tak nak tawen?

k|ree berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
k|ree berkata...

d7 - ammar memang sangat comel..kak linda punya baby...memang geram tul ngan dia...kd,nak tau tau..aku dah plan ngan fizah nak deko bilik pengantin sama2...adakah anda mau join skali...?

nad - iye ke..?mula, nak pakai baju masa tunang..gelabah makan rendang, terpecik kat baju...habih baju..pakai la baju nie...
ya Allah, tak dapat nak gambarkan..betapa berdebar nye diri ini...awak pun gudluck..selamat menjadi tunangan orang... :)

Rosy Girl~ berkata...

final raya as a bujangness~

:)

zerovendetta berkata...

Bestnya dear,
macam happy je korang semua.Confirm lps ni lg meriah sbb ada ahli baru..

Itu ur' new mom eh?Not bad,macam comey je.

k|ree berkata...

rosy - yae...hehehe...gatal betul kan...?

zero - happy...tue dah lambat tue..tunggu diorang balik dari umah mertua masing2...
correction, not my new mom okie..
my dad'd wife...
i'll not call her as my mom...

zerovendetta berkata...

Oppss sorry dear..Anything!I make correction,ur dad's wife.sorry once again

zerovendetta berkata...

dup dap dup dap.........
bunyi apa tu nad?huh aku dapat rasakan bahangnya,another 2weeks to go.be cool ok!