04 September 2009

Promote Blog

Salam...


Hari nie,rasa seperti nak menjalankan kewajipan sebagai seorang kakak,adik yang bertanggungjawab ke atas blog mereka ini...



Pertama, saya ingin promote cupcakes...akak saya jual cupcakes nie...sangat sedap yang amat sangat...kalau rasa,mau rasa lagi...perisa yang saya suggest ialah...blueberry, chocolate, vanilla...memang sedap...nie blog nya...anda boleh click di sini.

Kedua, promote manager saya yang menjual beberapa jenis kotak yang boleh di isi cupcakes. saya dah tengok kotak nya...lawa2...yang paling penting di import dari Taiwan..ada juga jual tepung segera untuk kek,cupcakes dan donut...cuba click di sini.

Ketiga, promote adik sendiri yang tengah bergiat dalam bidang photografer...boleh tengok contoh gambar dalam laman web dia..dia baru bergiat tapi saya tabik spring kat dia..gambar memang lawa...harga pun berpatutan sebab masih baru...masa tunang hari tue, dia jadi photografer saya...cuba click di sini.

Terakhir, promote manager punya husband...jual kasut crocs...boleh tengok dalam laman web nye..sila click di sini.

Okie..silalah ringankan jari anda alihkan mouse anda untuk click web-web di atas..

Saya hanya membantu... :)

6 ulasan:

Precious berkata...

Uhhh ... baik betul! Bila nak promote saya nyer blog? Hih hi hiiii!!

zerovendetta berkata...

Bestnya nad..
Sekarang ni memang zaman bussiness online la.Aku pun sampai dah terjebak dengan budaya membeli online sejak bekerja ni.Crocs aku banyak lubang.Kalau nak,kasi tahu aku.

Cupcakes kak mimie ya??

k|ree berkata...

precious - blog awak pun dah ramai follower... :)

zero - hurmm..tue la..tolong orang yang baru berkecimpung dalam niaga online nie...
a'ah..tue cupcakes kak mimie...sedap...

zerovendetta berkata...

Waa syoknya..
Mesti ko pun dah terror buat kan??Aku masih belaja.Nnt bila 2x rasa nak makan bolelah try.

k|ree berkata...

zero - takde la..aku tak pandai pun buat..umah takde oven nak buat..

delicious-cuppies berkata...

tima kasih yer adik ku... :)