09 September 2009

Persiapan ke25 - keputusan honeymoon

lama tak update kan...

rindu pulak rasa hendak menaip...

perasaan sekarang ini : -

1. agak berdebar2 kerana hari yang ditunggu semakin hampir..

2. agak lapar dan sakit perut kerana berpuasa dan sudah sampai waktu untuk tidak berpuasa.

3. bengang sebab tak boleh nak dengar hotfm kat internet.

4. rindu pada mr.casio walaupun baru jumpa.

5. pening kerana banyak kerja yang perlu dilakukan.

6. ini memang sudah banyak kali jadi..perut berbunyi...warghhh...


okie..kami telah membuat keputusan untuk berhoneymoon di Port Dickson dan tempoh berasa di sana hanya 2 hari semalam..sekejap je kan..

mr.casio : port dickson kita boleh pergi bila-bila je..takyah duduk lama2..cuti saya dah banyak abis..

miss kiree : okie la..kita jangan kuar bilik la camtu..makan pun dalam hotel je..boleh..?

mr.casio : tak kesah

sebenarnya, kami memang tak de plan langsung nak ke mana-mana..cadangnya,next year..ataupun,hujung bulan 10 sebab ada wedding kat Perak.


tapi,setelah berpikir banyak kali..dan berbincang...keputusan nya ialah..



The Legend Water Chalet Port Dickson.


semua dah settle...sudah book..sudah bayar...



mari tengok tempat yang kami akan berhoneymoon...hhahaha...



16 ulasan:

yantea berkata...

awak, berape pakej yg awak amek ni sbb saye pon mmg nk berbulan madu di PD je..

Siti Hajar berkata...

bestnye..saya pun ckp dgn tunang kita g cna duk dlm bilik jela..jln2 kat pntai..:)

berapa anggaran bajet n bilik yg kiree duk?

k|ree berkata...

yantea - hehee...kita dapat harga promotion rates time matta fair aritu...RM290 with breakfast.. :)

siti hajar - huhuh..tue la..memang plan nak duk dlm bilik je..makan pun,klu bole minta hantar dlm bilik..hahaha...klu rates biasa dalam RM300 - RM400...

d7 berkata...

ade kah itu jakuziiiii? ke aku x tersilap..
hahaha..
cheezkek..
nak ikutttttttttttttttt!!
jom la wat reunion *tetibe*
hahaahha

k|ree berkata...

d7 - hhehe..bukan la..tue bathub nye...mcm best kan...?org nak honeymoon..ada plak,org nak ikut..hhehehe..okie..plan la wat reunion kat sini..kita amik yang bilik,ada swimming pool sndri...okie tak..?yg perempuan duk 1 bilik..leh la kita pkai swimmng suit or 2piece je...

zerovendetta berkata...

Waa look nice,really!

Ingat kat PD tak de tempat macam ni.Ok jgkkan kalau buat family gathering kat sini nad?kami plan tis coming raya.Ada website or contact tempat ni,mintak share =)

khairulhaya berkata...

salam..

hai..akhirnye pd juga pilihan kamu kan..tp bukan hotel yg roy war2kan dlm entry honeymoon yg lepas kan?

ape pon slmt bhoney moon la erk..mcm best je tmpt tu..

Fuchsia~ berkata...

wahh fuh fuh~
sy je yg tatau nak ke mana nanti ni. nak carik tempat yg sgt best tapi murahan ;p

k|ree berkata...

zero - hehe...ada la...lagi satu kat avillion...tapi agak mahal..nie pun dapat promotion rates...urmm..
www.legendwaterchalets.com.my
ada bilik yang ada swimming pool sendiri tue...

roy - urmm..bukan rasanye..yang tue selesa hotel kn..tue la..tak sabar nak gi..hehehe...

fuchsia - hurmm...takpe..nnt bulan 3 nie..ada MATTA FAIR lagi...jgn lupa gi ye..cari mana yang murah tau... :)

Siti Hajar berkata...

kiree, nak g umah awak masa kawen nant boleh x?..;p

k|ree berkata...

siti - hehehe..bole hajar..semua yang melihat blog kita..boleh datang wedding kita nanti...pastikan,jumpa kita tau..nak berkenalan juga... :)

d7 berkata...

nadiahhhhhhhhhhh
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aku stuju sesgt!!
bestnyerrrrrrrrrr
nak nak nak!!
hehe

k|ree berkata...

d7 - bagus kan cadangan ku itu...takpe...kita plan la...insyaAllah...aku bole dapat corporate rate...hhehehe...kita yang perempuan 1 bilik...yang lelaki 1 bilik...orite tak..?

zerovendetta berkata...

Thanks nad untuk website tu.Aku nak survey la tengok.Thanks dear!

zerovendetta berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
k|ree berkata...

zero - okie..my pleasure