14 September 2009

26 hari lagi bakal bergelar seorang isteri

dup dap dup dap...

sangat berdebar-debar bila orang sibuk pikir nak raya...
sebabnya,lagi tinggal bpe hari je lepas tue akan bertukar title...
waaaa....

tapi,yang seronok nye...hubungan bersama mr.casio pun makin berseri-seri walaupun ada pergaduhan kecil...itu perkara biasa...tak best la kalau takde salah paham...

kami pun sama-sama dah start bedebar-debar..malam agak sukar tidur memikirkan majlis yang akan berlangsung nanti...takut ada yang tak berapa nak sempurna...tapi,mana ada perkara yang sempurna dalam dunia nie...confirm ada sket cacat cela nye...cuma harap...majlis berjalan dengan lancar....insyaAllah...sama-sama doakan ye...

yang paling riso ialah :

1. baju tak okie..tak mengikuti citarasa bila sampai kat tangan ku nanti.lepas tue,bila nak minta alter,dah tak sempat.

2. pelamin tak cantik. tak seperti yang ku minta.

3. makanan tak best..orang mengata..

4. pengantin lelaki lambat sampai time nak nikah kat masjid..tok kadi pulak kena tunggu pengantin.

5. tukang make up lambat sampai..majlis start pukul 10pagi. harap akak tue sampai awal dalam pukul 8 pagi.

6. PA System takde. tiba- tiba orang nye lupa ke...atau orang yang tolong ingatkan tue pun terlupa ke...senyap je la majlis ku nanti..

7. macam-macam yang di pikirkan...

tolong lah...bagi hati ini hilang rasa debaran dan kerisauan yang melanda....

:)

14 ulasan:

d7 berkata...

hahah!!
u're thinking too much lah dear..
chill a bit.. take a deep breath..
jgn pk sgt ape org kate..
kite dah wat yg terbaik..
insha Allah semuanya akan berjalan lancar..
sometimes the imperfection makes the memory even sweeter ;)
no worries ok!!

k|ree berkata...

d7 - tue la...jenis yang kuat berpikir..tue masalahnye...camne nak elak..?
okie..thanks dear...:)

zerovendetta berkata...

No worries dear!Everything will be ok,insyaAllah!

Untuk point ke-5 aku bole gurantee akak sedaraku will be on time since pengalamanku dengannya,aku je yang asyik terlewat =)

Untuk d7 - Mb majlis nadiah bole jadi tempat reunion kita kot nnt

Siti Hajar berkata...

jgn pk byk sgt..lagi pk, lagi rasa semuanya x kena..doa2 byk2 k..

k|ree berkata...

zero - insyaAllah...aku pun harap cmtue juga..aku percaya akak sedara ko mesti okie punya...tapi, biasa la..mesti sume bnda nak pikir...hehehe

siti hajar - kita dah dapat alamat awak...okie..mekasih...doa tue..sentiasa...sentiasa berharap majlis tue berjalan dengan lancar.. :)

nina berkata...

beb..dah counting days eh??hehhee..xpe2..yg pasti aku xkn komen pape nati..i'll keep my mouth shut on ur day..promise!hahahaaa..lemau~

k|ree berkata...

nina - tue la...riso ooo..only on my day la...then,after that..u talking2 behind my back with nad or erni...hehehe..

fizz berkata...

throw away segala negative thinking! skang ni perlu bergumbira dgn title anak dara hahahaha. just let it be ;)

k|ree berkata...

fizz - hehehe..okie..thanx dear...waa..dara ku bakal dirampas...hehehe

Rosy Girl~ berkata...

jgn pikir secara overdos boleh tak..

but i noe.. risaw is something thst no brides can avoid..

insya allah sume jalan lancar :)

nina berkata...

wahahaaa..weh..sgt xbaik buruk sangka sm aku n erni..wahahaaa..pilihan kaler ko kn sm ngn kaler2 pebret aku gak..so,dun worry a beb..everything will be fine..just chill..dun think too much..nati xpsl stress je..:-)

k|ree berkata...

rosy - hehehe..okie..dah cuba kurangkan..mekasih

nina - okie...thx..aku bkn bersangka tak baik..its reality wut...u always like that...too honest..hehehe..bgus la..tak hipokrit like sum people rite...

ringo berkata...

selamat pengantin baru =)

k|ree berkata...

ringo - thx ye...jemput dtg...:)