12 Julai 2009

Persiapan ke17 - update doorgift (final touch)

okie..final touch utk my doorgift..sangat suka..walaupun tiada siapa yang memuji..hehehe..but en.casio kata..lawa la..hehhehe...

sekarang dah buat banyak juga la..dalam 200++...ada lebih kurang 200++ untuk cukupkan 500...alhamdulillah...insyaAllah, akan siap sebelum puasa..puasa boleh rest...cuma buat bunga pahar dan bunga dulang..insyaAllah..bole ke nak buat sendiri nie..?tapi, rakan ku nadiah..kami sama nama..dia selalu beri semangat.."senang je nad..ko mesti boleh buat"..thanks nad..kerana memberi semangat kepada ku.. :)


okie.mari cuci mata dengan final touch doorgift.. :) sukaaa...





sukaaa...

18 ulasan:

Dayu berkata...

cantik...
comel je, lagi2 hasil tgn snediri kan
mmg puas hati kan
i can feel it..

Naniey berkata...

cantekla..sweetnyer..heheh

farhanna berkata...

chayok! siapkan cepat.. serius sweet

k|ree berkata...

dayu - thx dayu...alhamdulillah..puas hati juga la..cuma ada comot2 sikit..hehehe

naniey - mekasih... :) suka nye kita,org lain sukaa...

farhanna - okie2..mekasih..nanti dah siap,kita bgtau.. :)

sweet cravings berkata...

kiree, berusahalah! btw.. it look great la ;)

MyRule berkata...

sgt cute... ;)..

khairulhaya berkata...

sgt sweet..kombinasi colour yg menarik..good luck erk..mesti tetamu yg bakal dpt doorgift ni pon teruja..

k|ree berkata...

sweetcravings - mekasih ye..:)

my rule - mekasih..sronok nye ada orang suka.

khairulhaya - okie..mekasih..hehee..harapnya,camtue la..hehehe...

mekasih sume..sronok sangat ada orang suka... :)
macam nak berniaga la camnie..hehehe

d7 berkata...

nadiah..
aku tabik nko lah!!
haiish.. every lil thing for the preparation of ur wedding has ur precious touch..
adeih.. hebat2..

k|ree berkata...

d7 - hehe..mekasih.. :) tapi,comot2 juga tue sebenarnya..hehehe..dlm gamba,tak nmpk la yang comot2 tue...huhuh...

Mimie Hamdan berkata...

aduyai... comelnya.. syg plak nak bg org... harap2 org tue simpanla kan... dgn doorgift dlm tue confirm org simpannyer lah.. hehehe...

k|ree berkata...

mimie - hehehe...tue la pasal..nur pun harap org tue simpan elok2..brg dlm tue,kalau orang tak simpan..memang pelik la..hehehe..agaknya, orang minta 2 3 lagi kot..hehehe...

ana Yg Ceria berkata...

cnti..hehee nk oder le takk

k|ree berkata...

ana yang ceria - hehehe..nak order..?belum rasa nak amik order lagi..insyaAllah..klu bakal suami nanti izinkan buat side income lepas kawin..memang ada niat nak buat pun...tapi,tak boleh amik order byk la..maybe, maximum 300 je.. :)

aleya berkata...

sweet.. nak tnye mn nak dapat kotak yg paper bag cam tu eh? ade bnyk2 colour ke x??

k|ree berkata...

aleya - minta maaf ye..saya tak paham soalan anda la..sorry.. :)
paper bag nie, kita wat sendiri. kertas tue, kita beli kertas keras biasa tue kat tesco. mydin lagi murah..

aleya berkata...

haha, xpe2. bila baca next entry br tau yg awak buat sendiri. nice.

k|ree berkata...

aleya - hehehe...sorry..insyaAllah..ada masa lepas kawin nnt...if takde pe2..igt nak berniaga juga..hehehe.. :)thx ye...