08 Disember 2010

cik Erni punya pasal

Salam..



setelah lama berpikir untuk menjawab tag dari kawan U dulu...baru hari nie terasa nak menjawab...sorry cik erni... tq for the award... :)

blog erni ye...kawan ku ini sangat lah jarang mengupdate blog nye...harus tunggu dan tunggu...bila ada...confirm ku kan baca...perlu baca kerana dari situ je dapat keep in touch ngan erni...
2. nama blog anda dan kenapa letak nama itu
hurmm...kenapa ye...kerana...kiree - adalah nama samaran dalam dunia internet untuk kiree...dan casio nama hubby dalam dunia internet...kiree dapat dari perkataan jepun...
casio pulak jenama jam...hubby ada 2 jam brand yang sama..
3.url blog anda dan dari mana datangnya idea itu.
URL adalah nama blog juga...kan senang nak ingat tue... :)
4. apa kah kaedah dalam penulisan blog anda.
adoyy...kaedah apa pulak nie...hurmm...kaedah untuk berkongsi cerita dengan rakan2 blog...
5. apa perasaan anda bila tengok blog orang cantik dan menarik sedangkan blog anda tidak
hurmm..jeles juga la...tapi, tak kesah pun...yang penting...ini blog, aku yang punya...
6. bilakah blog anda diwujudkan
hurmm...2009 rasanye..baru setahun..iaitu, ulang tahun pertunangan kami... :)
7. siapakah orang pertama yang menjadi follower anda?
alamak....tak ingat la...setahun sudah berlalu...
8. sila tag orang untuk award ini dan jawab soalan di atas...
ramai juga nak tag...jadi, siapa yang...award ini untuk anda...jangan lupa jawab soalan...

4 ulasan:

mimie1678 berkata...

anda sudah kena tag... sila masuk www.mimie1678.com

iedayah berkata...

jenjalan cnie..=)

Nad Nazira berkata...

kiree!! pegi mane cenyap je? :)

k|ree berkata...

mimie - insyaAllah,jawab nnt..

iedayah - mekasih...sila2... :)

nad - hurmm...terima kasih kerana bertanya...tgh pikir nak citer sal apa..hehehe..