26 Disember 2010

IKLAN..IKLAN...

As-salam

Kali nie punya entry...khas untuk kak zarina

Okay..kak zarina sekarang nie,tengah buat promosi untuk sesiapa yang ingin bermake up di hari bahagia atau pun..apa sahaja jenis majlis..yang memerlukan anda nampak cantik dan menawan...
jadi, jika nak nampak cantik...boleh la minta kak zarina make up...

macam biasalah, bila hujung tahun..macam-macam promosi ada...termasuklah khidmat make up kak zarina...

nak tau..

Promosi make up hanya kepada meraka yang tempah atau booking kak zarina pada 25hb Disember - 31 Disember 2010 dengan pendahuluan sebanyak 50%...

macam kejap kan, takpe...anda boleh buat tempahan...walaupun khidmat tersebut diperlukan pada tahun 2011... :)

nak tahu harga-harganya...

Make up pernikahan dan sanding - RM200 (area lembah klang)

Make up bertunang - RM150 (area lembah klang)

Makan malam dan majlis formal - RM80 (area lembah klang)

nak pakej pun ada juga.... :

Pakej GOLD
Tunang + Nikah + Sanding - RM500

Pakej Silver
Nikah + Sanding - RM370

Sebarang pertanyaan,boleh la terus ke blog kak zarina - infiniti beauty

Okay..promosi macam nie la yang B2B harus cari...tak perlu keluar banyak sangat duit...untuk nampak lawa...

bila ada banyak senarai khidmat make up yang anda ada...tak tahu nak pilih mana satu...shorlist kan senarai tue dengan yang hanya ada promosi...barulah berbaloi kan...

okay..

2 ulasan:

fikaryna berkata...

kiree..nanti free singgah blog mintak email add yer..

Zarina Amal berkata...

nor...tma kasih byk...tlg promo my mekap blog...love u lah...