21 Disember 2010

Azam Tahun Nie - review

As-salam..

tak lama lagi..nak masuk tahun baru...2011...

apa kata, tengok balik azam tahun baru 2010...ada yang dapat tak...?

1.mendapat cahaya mata - alhamdulillah...hamil 34 minggu sekarang nie..

2.tidak melawan kata suami - masih lagi berusaha..tapi, dah kurang..

3.mendapatkan HP baru - dapat HP baru..tapi, berkenan touch screen juga..

4. lebih bersopan santun dalam segala aspek - hurmm..nie kena tanya pendapat orang...

5.menutup aurat dengan betul - masih lagi berusaha..lengan pendek nie,agak sukar juga..

6.menjadi pekerja berdedikasi - hurmm..tengok tahun nie punya bonus camne..hehehe..

7.menghias rumah dengan lebih cantik - dah penuh juga.. :)

8.mengadakan house warming untuk rumah kami yang kecil nie - masih lagi tak termakbul

9.menguruskan kewangan dengan betul - alhamdulillah, semua masih cukup..

10.cuba untuk tidak memotong rambut lagi - rasa belum potong lagi kot.. :)

haa..nie tahun 2010...

2011...masih lagi dipikirkan...carry foward je la mana yang belum terlaksana tue...hehehe...

7 ulasan:

E.d.Y berkata...

tak pernah pun ada azam..hehe

k|ree berkata...

edy - hehehe...tp,mst ada benda yang nak di capai kan..?kira azam la tue...hehehe.. :)

-aTy- berkata...

Alhamdulillah..
hampir sumerlah dah tercapai..

k|ree berkata...

kak aty - alhamdulillah... :) tp,masih ada yg tak tercapai...hehehe... :)

amElyn berkata...

hi kak kiree!!!!
lama tak singgah!!! kita suka azam akak!!! sebab 90% sama!! hehe.nanti ada masa tengok eh! mmmuahhh3

rDnA berkata...

kira azam 2010 dah terlksana la kan??

k|ree berkata...

amelyn - hehehe...haa..dah baca..azam yang nak suh hubby benti rokok tue..ada juga..tp,malas nak wat secara paksaan...hehehe...ok..gudluck..muaahhh juga..

rdna - hehe..masih ada juga yg belum...huhuh...