13 Disember 2010

Tiada Idea

Salam...

Dah lama rasanye tiada entry kat blog nie...

sebab apa..?
busy ke..?
malas ke..?

kiree tiada idea buat masa nie...
lebih banyak berpikir dan mengoogle tentang things i have to do before deliver...

dan saya masih belum pack barang...mr.casio adalah sangat bising dan setiap hari ingatkan kiree suh pack barang...

tapi, i need a day tanpa diganggu untuk mengemas segala-galanya..
kiree adalah sangat tidak suka buat kerja yang separuh-separuh...
kalau hari tue, adalah hari mengemas...jadi memang akan mengemas la seharian...

ada beberapa barang lagi yang kiree belum lagi beli...

tak tau bila nak pergi beli...mungkin,minggu nie baru free untuk membeli belah dan mengemas apa yang patut...

sekarang, adalah sangat sukar untuk tidur...kesian kat mr.casio kerana terpaksa di ganggu tidurnya...

tapi, masa mengandung nie..adalah tidur yang paling mesra bersama mr.casio...
waaa..censored..

oo..sebelum tue..macam biasa..update sikit sal baby and mom...

- sudah 67.5kg..sangat lah berat ku rasa
- baby sudah 1.9kg..
- insyaAllah, confirm girl...dan sangatlah tembam anak ku ini...
- yang lain semua okay..
- dan sekarang semakin kerap pitam...

okay..itu sahaja... :)

jumpa di lain entry..

4 ulasan:

Daleela berkata...

doakaN semua ok.. rehat cukup2 tau..

k|ree berkata...

daleela - tq dear...

fiszah_pjo berkata...

kiree: nape ek semakin kerap pitam?doc ade cakap ke ape2 puncanya?ke sebab kiree tak cukup rehat?
take care

k|ree berkata...

fiszah - tak tau la...sbb, tak cakap ngan doktor pun kiree kerap pitam skng nie..mgkn letih kot...tq dear.. :)