03 Januari 2010

Kongsi Perasaan - tidak sihat

Sudah lama rasa tidak mengupdate ini blog...

hari ini, rasa sangat tidak sihat dari semalam hinggalah sekarang...
jika masih tidak sihat esok...perlu amik medical leave..kerana sangat tidak larat...

selsema, sakit perut dan cirit birit pada masa yang sama....sangat tidak boleh mengawal perasaan tidak sihat ini...dari pukul 4 pagi hinggalah sekarang..masih rasa sakit perut...dan selsema...

tiga minggu berturut-turut, pergi kenduri kahwin...dan pasti,esoknya...akan cirit birit...tapi, tidak seteruk hari ini...

walaupun tidak sihat...tapi ku gagahi juga untuk masak sambal ikan selar...dan mengemas rumah yang rambut sudah bertaburan di merata-rata tempat... :)
ku ingatkan potong rambut pendek akan mengurangkan keguguran rambut..tapi,sangkaanku memang meleset sama sekali...

mr.casio sudah pesan pergi buat treatment rambut...jaga rambut tue betul-betul...nantilah, bila ada duit lebih...akan ku manja-manjakan diri ku ini, di spa dan saloon berdekatan...hehehe...

11 ulasan:

Diandra LB~ berkata...

get well soon kiree~

rDnA berkata...

kiree..tanda2 tak sihat tu ntah2 ada 'isi' kot..mna tau nk menambahkan ahli keluarga..hihihi

k|ree berkata...

diandra - thx dear... :)

rdna - hehehe...blum lagi kot...tak terasa macam ada isi pun...hehehe...

a Y u berkata...

msti sbb byk mkn ns miyk kot..hehehe..

k|ree berkata...

ayu - tue la...kita pun rasa camtue juga...ehehehe...:)

Nurulhuda|Adlie berkata...

lama kiree tak update kan, take care, tu mesti sebab makan mcm2, yelah, pegi kenduri sana sini.. :)

get well soon, rambut banyak gugur? samalah i ni, tapi dulu lg teruk, ni ok dah sikit, i nak bertahan tanak gunting sampai wedding, february ni setahun tak gunting.. hehe.. kiree g cari something yang boleh sejuk kan kulit kepala, mcm daun bunga raya, elok..

k|ree berkata...

nurulhuda - tue la..thx dear..tue la..byk sangat tempat gi makan...hehehe...lepas tue,nak buat macam mana dengan daun bunga raya tue...?

Nurulhuda|Adlie berkata...

daun bunga raya tu ramas2 then letak kat rambut, especially kat akar rambut tu, then biarkan lama2, kalau nak kemas dah letak lendir daun tu kat kulit kepala perapkan dengan pakai towel.. insya Allah okay..

k|ree berkata...

nurulhuda - mekasih dear...nak kena cari daun bunga raya nie... :)

ZERO VENDETTA berkata...

aah nad,entah2 ada apa2 kot kat dalam tu ;) sbb biasanya before pregnant,sympthom tu selalunya ada!heh

k|ree berkata...

zero - urmm...takde pe pun dear..baru je lepas period...hehehe...