11 Januari 2010

My Birthday - 10 January

Salam...semalam adalah hari kita menambahkan umur...alhamdulillah..dengan umur yang sekarang ini...kita telah pun berumahtangga bersama mr.casio tersayang..

pukul 12lebih pagi, ingin pergi minum di QB..tengah tunggu lif...

maggi goreng adalah makanan yang kami selalu masa zaman bercinta...dan kami kongsi ye..kerana sudah terlalu lewat untuk makan dengan banyak walaupun sangat lapar ketika itu... :)

kami jalan-jalan di One Utama kerana sudah lama tak kesana..dan kami makan tengahari di sini..boleh tahan..memang kekenyangan keluar dari kedai nie..cumanya, agak mahal..mr.casio kata, lepas nie makan kat nando's lagi puas hati.. :)

mr.casio dah dapat makanan nya dulu..rendang kambing..nampak beg padini, tue lah hadiah yang kita dapat untuk birthday... :)

nie jarak dari dekat...

nie makanan kita, nyonya fried rice..dah makan sikit baru teringat nak amik gambar.. :)

itu lah beg saya...kita dapat kasut..sebenarnya, mr.casio suruh pilih sama ada pokok bonzai, akuarium atau kasut. 3 3 pun kita nak..tapi, pilih kasut lah..menambah koleksi kasut..

kami keluar lepas zohor hingga petang..lepas tue, kami sambung jalan ke Mid Valley kejap..tengok muka mr.casio dah keletihan..ajak la balik rumah...tapi, bukan balik rumah sendiri..tapi, balik ke rumah kakakku, kami dah plan nak lepak di sana makan domino's sambil tengok AJL... :)

Terima Kasih kepada yang masih mengingati hari kelahiranku... :)

12 ulasan:

hanim berkata...

k|ree : happy belated bufday!! yang ke berapa?? hehehe..bestnye bley sambut together2..enjoy ya!!

MyRule berkata...

Eppy besday...semoga sweet selalau, murah rezeki, panjang umur and berbahagia ever after...:P

faratul berkata...

owh..hepi birthday! mest i besh kna clelebr8 ngan status baru! hee

k|ree berkata...

hanim - mekasih...yang ke berapa..?hehehe...muda lagi..jubli perak..hahaha..

myrule - mekasih...insyaAllah...

faratul - mekasih..hehehe..best2...

farhanna berkata...

hapy besday gurl~

rDnA berkata...

hepi birthday kiree..smoga pjg umur,murah rezeki and bahagia di samping suami and family..pasni tambah ahli keluarga plak ek..

Siti Hajar berkata...

hepy besday..:)

ErriNa berkata...

Hapy besday nadiah!!!
saya dah dapat barang awak!!
Thankz a lot..

nad nazira berkata...

kiree..hepy besday yayang!tambah umur lagiiii..hehe..tak lame lagi besday nad pulak! cewahhh..nak jugak tu wat statement kat sini.hehe..yey..dapat hadiah..nad pun tak sabar nak tunggu besday ni..nak tunggu first besday from him as a husband, to me as his wife..macam best je berangan..hehe

so nad nak ucapkan selamat hari lahir..semoga panjang umur, murah rezeki and bahagia selalu..


:)

k|ree berkata...

farhana,rdna,siti hajar - mekasih ye..insyaAllah..sume nye akan tercapai...

errina - alhamdulillah..sampai juga.. :)

nad - mekasih yayang... :)heheh..takpe..nanti,nad update juga kat blog kan...?haahah..apa la hadiah nye agaknye tue ye...

ZERO VENDETTA berkata...

congrats dear!
urm kebetulan yg tak disengajakan ;)selamat ulangtahun kelahiran.semoga keberkatan duni akhirat bersama kamu berdua.amin...

chopp!!nice menu la u guyz makan tu,nmpk menyelerakan sungguh!

k|ree berkata...

zero - mekasih dear...insyaAllah...ada lagi satu gambar tak amik tue...hehehe...