13 Januari 2010

Vampire's Assistant

Semalam adalah hari pertama kami tengok wayang bersama as husband and wife..rasa teruja sikit...boleh manja-manja di dalam wayang...pegang tangan..sandar kepala di bahu mr.casio...
cerita nya okie...jalan cerita pun okie sebab ada selit dengan komedi sikit..cuma, ending nya agak kureng la..mungkin sebab ada sambungan... :)

apa lagi...mari tengok gambar... :)

dalam panggung..tutup flash..

menunggu masa untuk masuk ke panggung...makan dulu..

inilah cerita yang kami tengok...dulu, masa bercinta...tiket wayang nie confirm simpan..

lagi gambar masa tengah makan... :)

korang perasan tak, kita lagi gelap daripada mr.casio..esok dapat anak,harapan ikut kulit suami la yang cerah itu...

11 ulasan:

faratul berkata...

ehh..fara pon same! ar lagi cerah, berganda2 cerah lak tu..mmg pnah ckp kt dia, nnt baby ikut skin dia la, kalo mine, dahla gelap n sensitif lak tu.

k|ree berkata...

faratul - hehehe...ye ke..tue la..sama la kita...

Fuchsia berkata...

aa teringin giler nak tgk citer tu kiree. tapi cam tak sempat je nih.

ckp pasal baby ni, dah ada pape ke kiree =p

Arina Fatem Abd Malik berkata...

Hi Nadia,
Remember me?? haha
x sangke bley jumpe ur blog ere.
niway, great to noe u da kawen..
bestnyer :)

k|ree berkata...

fuchsia - hehehe..lepas kahwin nanti..pi tgk ye...lagi syok...tak lama je lagi tau...gudluck dear...

arina - waa..tak sangka nye boleh jumpa kat sini..kahwin memang best...hehehe...

ZERO VENDETTA berkata...

syoknya kamu berdua suka bergambar ;) mcm kami both kurang gemar bergambar.so macam mana tu??

k|ree berkata...

zero - hehehe...man memang suka bergambar...

farhanna berkata...

seronok tgk org kawen..hheehhheehe

k|ree berkata...

farhanna - takpe..nnt turn awak.. :)

Nad Nazira berkata...

kiree..best ehh citer tu? nad pun nak tengok muvie ngan husband..bleh manja2..tak puasla..after kenduri kat terengganu, baru last wiken dapat jumpe. sempatla tengok cite Chipmunks. pasnih akhir bulan kot baru jumpe..Hehe.

k|ree berkata...

nad - hheheh..bole tahan la..cuma macam sengal sikit..hehehe..betul2..bole manja2..okie la tue..kami nie,dah lepas 3 bln kawin baru dpt tgk wayang... :)