21 Januari 2010

Album Gambar -siap

Last week, kami balik kampung...tidur rumah kita...esoknya, ke rumah mertua...ada kenduri kahwin...

kami dah janji pukul 3ptg nak amik album gambar...
sebenarnya, dah siap lama...tapi, tak berkesempatan nak pergi ambil....

tak ambil pulak gambar album kami tue...
yang bawah nie, frame gambar yang tak dapat nak amik lagi....sebabnya, photografer sendiri tak berpuashati dengan hasil warna yang kedai tue buat...jadi, dia nak buat yang lain...
pandangan mata kami, nampak okie je..mungkin ada beberapa yang warnanya, tak berapa nak elok..

mari cuci mata... :)

gambar bersanding

gambar bertandang

gambar nikah

gambar outdoor

okie...kami pergi la kedai photografer nie..yang baru buka...masih banyak yang belum siap la...tapi, nampak luas je kedainya... :)

photografer nie..berkongsi dengan satu butik andaman....tengok la baju-baju yang pak andam tue ada...dan..cantik2 juga lah baju nye... :)

jom tengok...butik dia kat bertam ulu...

okie...setelah lama tidak berblogging...ini je hasil nya..hehehe..:)

8 ulasan:

a Y u berkata...

baju yg 1st tu silver ke light purple..?

lawa..

nk camtu..

k|ree berkata...

ayu - lawa kan..warna silver...tue yg amik gmbar tue...sbb cntik.. :)

Azi3 berkata...

OH studio apis skrg share ngn butik andaman ker???

k|ree berkata...

azie - a'ah..de share opis tue je...ada partition la..

faratul berkata...

ngan apis kan? baguihnye dia.. puas hati x kiree??

k|ree berkata...

faratul - puashati...:) dia memang keje bagus... :)

Siti Hajar berkata...

kiree amik pakej yg mana..cam best sb dpt byk frame gmbr...

k|ree berkata...

siti hajar - custom album pakej 4... :) tapi, kiree dapat 1 album je...40pages...