28 November 2009

Kongsi perasaan - Raya Haji

First raya haji as a wife..tapi, sedih sebab tak dapat sambut dengan mr.casio...kerana dia perlu bertugas pada hari tersebut...

patutnya, tak nak balik kampung...but mr.casio tak sampai hati pulak nak biarkan diriku ini raya keseorangan di rumah...jadi, dia benarkan pulang bersama akak..tapi, sangat sedih...tak tau kenapa..malam sebelum gerak tue..call mr.casio sedih-sedih...hehehe...rasa poyo pulak...
dah suami ku itu kerja shift..jadi kenalah terima hakikat... :)

macam biasa,bila balik kampung nie..ada lah yang bertanya...dah ada isi ke..?penat betul nak menjawab....tapi, belum ada perasaan sampai tertekan la...baru sebulan lebih kawin kan...
bila jawab, belum ada lagi...takpelah muda lagi..macam biasa..senyum je lah..kadang-kadang jawab sambil bertanya..macam mana ya nak mengandung...?hehehe...mestilah tue rezeki kan..betul tak..?jadi, jangan la bertanya...bila dah ada...confirm akan ku sebarkan kepada masyarakat...hehehe...

hari ini, dah ada di rumah...hanya duduk di kampung sehingga hari sabtu...dan, pulang dengan menaiki bas dan lrt..waaa...serius lama gila dah tak naik bas...agak pening dan sakit badan..sampai je stesen lrt bandar tun razak..mr.casio dah tunggu...dari jauh dah senyum...waa..betapa lah aku rindu gila kat suami ku itu...hehehe...

ingatkan takde lagi perasaan rindu selepas berkahwin..sebab tiap-tiap hari dah mengadap dia..sangkaanku memang salah...hehehe... :)

11 ulasan:

Miss Rosy Daisy berkata...

cik kak, dah hari2 ngadap ar lagi rindu bile tibe2 tak da..
hoho..
jeles ar neh org dah kawen..
huhuhu~

selamat hari raya KORBAN..
nama pon raya KORBAN, mesti ar ada kena KORBAN2 sikit~

:)

ayie berkata...

selamat hari raya juga....wah ada nuff idup ari nie..klik klik

ayie berkata...

selamat hari raya ;)

k|ree berkata...

ayie - selamat hari raya..

rosy - hehe..tak mau la jeles...kawin la cepat tau...selamat hari raya korban juga.. :
)

zerovendetta berkata...

syahdunya,sabor jela ;)

urm kalau tak sedih2 lg,suh cik abg kamu tukar ke office ours cepat2 ;)take care dear!

ErriNa berkata...

selamat hari raya... hehehe..rindu kan bila org tsyg tak de ms hari raya...klu org dah kawin pun rindu apatah lagi la yg belum ni..

k|ree berkata...

zero - hehehe...memang nak suh tuka...tapi, skang nie..susah nak dapat keje...ehehhe

errina - selamat hari raya...tue la..hehehe...kalau rindu bole jumpa..takde masalah..klu takleh..tue yg prob tue..

Fuchsia berkata...

tu la mulut org ni kite mmg takleh nak tutup. dulu tak kawin asyik tanya bila nak kawin. ni dah kawin tanya bila nak dpt anak pulak kan. haish haish

sweet cravings berkata...

hee, comel je korang! :p

Nurulhuda|Adlie berkata...

wuuuu, rindu nampak, hehe.. ish takkan la tak, raya pun hubby takde mana hati nak tenteram kan.. :)

i love ini, dah kawin pun masih rindu..

k|ree berkata...

nurulhuda - tue la..takde penyelamat di kala kena kutuk...hehehe...harapnya,sampai bila2 la perasaan ini... :)

mira - heheh...:) mekasih

fuchsia -betul2...kalau ada..ada la kan..kalau takde..nak bagitau camne...heehhe..:)