09 November 2009

Jika anda perlukan barang ini..

1. sepeket setengah



2. tak ingat berapa batang.tapi,kita guna sebatang je.

3. ada tinggal separuh rasa nya.

4. ada dua gulung camnie..

5. tak guna pun. tapi tak ingat berapa meter.

6. ada satu gulung tak guna.

7. guna sikit je.

8. ada 2 gulung lebih.

9. dah guna sikit.

10. ada 40 keping.

semua item nie.. warna purple..cuma item pertama je warna turqoise.

kalau ada sesiapa yang nak, bagitau ye..kita pos kan..

:)

9 ulasan:

Miss Shareeda berkata...

nak.. nak.. hehe.. blh ke..?

Fiza @ gIrgIrL berkata...

Hi,

Sonok nyer tgk die...after married nih..makin bseri2.. Tp plg fiza jeles n suke tgk.. picha outdoor korang bdua.... nak jugak camtuh.. hehehe...

apape pon all d best 4 u 2..

take care dear!

xoxo.

k|ree berkata...

miss shareeda - bole aja..nak yang mana...?kita pos kan...nanti email kat kita alamat okie...bagitau juga item mana yang nak...

fiza - mekasih...bole aja...nanti fiza nye time pulak..lagi 4 bulan tue..kejap je tau...kena prepare betul2..jangan jadi cam kita...hehehe...

_Gnie_ berkata...

takde harga kat bgr2 tu... xkn awk nk bg free je...

farhanna berkata...

baik nyer awak ni.....

eazy berkata...

u org melaka eh?
*hehe.nk yg plastic cup tu.

k|ree berkata...

Gnie - iyup..saya bagi free je...

farhanna - mekasih

eazy - iyup...bole2..tolong bagi alamat ye..saya pos kan nanti...

fara berkata...

babe.. u mmg nk let go for free ke? i berminat la dgn 1st item tu :"> boleh letak kt hantaran kot? :">

k|ree berkata...

fara - iyup..memang free... :) item tue colour turqoise tau...okie ke..?kita okie je..email la alamat ye..nanti kita pos...insyaAllah..rabu nanti...