03 Januari 2011

Yeahh..barang baby...#1

As-salam..
Saje nak kongsi muka terbaru ibu mengandung ini..hehehe..tembamkan...?


okay..mari update gambar barang baby...

Baby Gear

stokin baby from Monday till Sunday - FabolousMom


tuala mandi dan sarung tangan dan kaki - pureen, my sis bagi

legging, baju dan seluar,romper, tuala muka dan topi -F.O.S, dan lain-lain brand baby..banyak..tak ingat dah..heehhe..


ada yang tiada dalam bakul...kerana,sudah pun masuk dalam bag nak bawa ke Hospital nanti...

8 ulasan:

fikaryna berkata...

seronok2..:)

rDnA berkata...

dah siap dh semuanyer ek??seronok kn tgk brg2 baby dh siap susun semua

♥♥relyza♥♥ berkata...

kurang dr 1month dah baju² tu sume akan ada yg pakai. sure hari² tgk & belek kan kan

k|ree berkata...

ryna - hhehe...seronok..tp,tgh membilang hari je nie..

rdna - hehehe...cuak2..dah susah hati sbb, baby asyik menyocok nak kuar je..

relyza - tue la...hehehe...tak sabar nak memakaikan nya... :)

Nad Nazira berkata...

nad paling suke stokin tuuuu..so comels!

k|ree berkata...

nad - hehe..kat fabolousmom..leh gi cari..hehehe..

.:Mrs. Engineer:. berkata...

besh kn tgk brg2 baby...he3

k|ree berkata...

mrs.engineer - mmg besh...:)