11 Januari 2011

Cerita Semalam

As-Salam

10 January 2011..

semalam, birthday kiree yang ke berapa..? ke 26...muda lagi ye..:)

petang 9 Jan 2011, mr.casio siap minta nak kuar sorang-sorang...cari hadiah...bila tengok wall kat FB...tengah pening pikir hadiah apa nak beli untuk kiree... :)

lepas je habis AJL...Happy Birthday to Me...hehehe...

mr.casio pun kuarkan lah hadiah yang di sorok...hehehe..kelakar betul..dia sorok kat pintu depan rumah ye..sebaik la takde orang yang tangan panjang mencuri beg kertas tue...

Kiree dapat apa...? dah agak teruja juga la..sebab...kiree dapat handbag..tak pernah beli jenama mahal-mahal..hehehe...lepas tue,yang paling teruja dan kagum...mr.casio pilih sendiri handbag tue..hehehe...

jadi, semalam..kami jalan-jalan bersama handbag tersebut...ada gambar...tapi,tak transfer lagi..nnt, kiree transfer... :)

malam tue pulak, kiree dah ingat nak beranak...sebab...

rasa kat perut macam nak menurun ke bawah...
kejap-kejap terkencing...
rasa nak terberak...
pinggang...yaAllah, sakit nye...

kiree baring mengiring dan menahan sakit...tapi, takde tanda darah or air ketuban..
tidur je la...

tadi pagi, pergi klinik...doktor kata..kiree dah start contraction...tapi, belum time la..
bila scan...baby dah engage sikit..kepala sudah masuk laluan...dan baby pun dah matang...
memang tunggu hari dan ketika je la...hukhuk...

doakan kiree ye rakan-rakan...perasaan dah mula cuak nie... :)

6 ulasan:

fiszah_pjo berkata...

yeay..seronok dpt handbag....:)

MaZNi PutERi berkata...

kiree, semoga kuat dan tabah menghadapi saat 'itu'. Ameen...

Lia Akma berkata...

kiree..smoga selamat bersalin ye..:))

Mrs. Eeza Herman berkata...

selamat bersalin yee....
take care... =)

.:Mrs. Engineer:. berkata...

hepi belated besday kiree...muda lg kiree ni eh...he3...

moga2 sume dipermudahkan...amin...

rDnA berkata...

happy birthday kiree..sronoknyer dpt hndbag..semoga selamat semuanyer yer..