25 Januari 2011

Mana yang sempat je la..

Aa-salam

rasa macam dah takde idea nak menulis...tapi, rindu sangat nak menaip...

kiree belum beranak lagi...masih menunggu saat dan ketibaan nya...walaupun, dah selalu sangat rasa sakit kat tempat nak beranak tue...baby dah rasa asyik menekan ke bawah...

tapi, masih belum masa nya lagi agaknya... :)

yang gatal-gatal kiree kena..sudah berkurangan..sekarang, tinggal bekas je..seperti nak salin kulit..terutama di bahagian perut dan betis...

nie gambar tangan kiree masa baru start nak kena...tak nampak sangat..tapi, kalau nampak macam ada biji-biji tue..haa..camtue la...tapi, nie masa awal-awal...masa tengah klimaks kena tue...penuh la juga...

sangat gatal...lagi-lagi kat celah jari jemari..sampai nak rapat kan jari pun tak boleh...pedih..

habis satu kisah...

kan birthday kiree baru lepas...dan kiree beli hadiah untuk diri sendiri...kiree punya okay lagi...tapi, sebab tak muat masuk HP..jadi, nak cari yang muat masuk HP sekali...senang nak ke mana-mana...terutamanya di ofis... :)

ini dia...beli di Robinson,Mid Valley..tengah sale..lupa pulak nak amik gambar dalam..

yang nie pulak, dapat free gift kerana berbelanja di Robinson..

gambar kat bawah nie...mr.casio yang comel dan manja...waaa...puji suami sendiri...dia belikan kiree apa...?

minum pagi di Pusat Komuniti,Bandar Tun Razak...memang terbaik...

nie lah hadiah dari mr.casio...surprise tau nie...dia yang pilih sendiri..kagum juga la...

TERIMA KASIH SAYANG...

8 ulasan:

fiszah_pjo berkata...

beg guess itu cantik!hehe..

Puan nadxoxo berkata...

Cantik purse CK tu. Happy belated birthday :)

mimie1678 berkata...

itu purse sgt cantik... sesuai ngan henbeg... itu henbeg lagi kenan... ai like black color henbeg....

takda apa nak citer...? citer pasal bread puding... hahaha...

k|ree berkata...

fiszah - tue la..pandai en.suami pilih..heheh...

puan nad - tq dear..pandang je purse tue..terus terpanah..konon nak tgk yg lain dlu..tp,dah takde hati..terigt yg nie juga la..huhuh

mimie - mekasih..beli ngan linda..yg dia punya..nak gi jual plak..sabo je la..heehe..man yg pilih handbag tue..kagum betul..hehehe...oo..tak smpt nak amik gmba bread puding tue..nak citer cmne...huhuh...

-aTy- berkata...

tulah.. semalam baru nak tanya kat awak, tak beranak lagi takkan tak nak menaip di blog kot sambung citer yang tergantung aritu`..
hihi
rupa2nya awak memahami isi kandungan dalam hati kty ni.. hahaha

k|ree berkata...

kak aty - hhehee...tue la..mmg rasa nak menaip je tgn nie.. :)

fikaryna berkata...

hepi belated besday kiree..

berdebarnya baca kisah menunggu ni eh..dah ready semua kan..

moga selamat la semuanya..:)

k|ree berkata...

ryna - mmg berdebar...dan excited.. :)