16 Oktober 2010

tiba-tiba

Salam...

tiba-tiba teringat..teringat masa zaman berkenalan dengan mr.casio..teringat zaman kami bercinta dulu...teringat zaman berselisihan faham masa bercinta...dan berpisah sementara dan berjumpa semula...

kadang-kadang bila dah jadi suami isteri..perkara tue lah yang perlu di ingat..supaya kita sentiasa rasa sayang...tapi, kiree baju je setahun kahwin...3 4 tahun lagi...9 10 tahun lagi...entah camne la keadaan nya pula...

ada pesanan ringkas yang masih di ingati semasa baru-baru berkenalan dengan mr.casio..tapi, tak pernah jumpa lagi..kami hanya tunjuk gambar dalam friendster je masa tue...lepas tue, dapat pesanan ringkas kat HP...

"kau nie, tak bertudung rupanya"

hehehe...nak ketawa pun ada juga...tak suka ke..?suka perempuan bertudung je ke..?
tapi, kami tetap kawan...

kami pun bersetuju jumpa 30 Oktober 2005 di Puduraya.
masa tue, kiree dari Melaka..dan mr.casio dari Shah Alam...
masa tue kiree bawa adik kiree...perkataan pertama yang keluar dari mulut adik masa jumpa mr.casio..
" ishk..tak hensem la kawan nur nie"

huhuh..tak hensem ke..?okay je...hehehe...asal sedap mata memandang kan..?

akhirnya, kami berkahwin juga...dan sekarang nie, menunggu kelahiran insan yang bakal menambahkan kebahagiaan kami..

6 ulasan:

♥ sha ♥ berkata...

kiree dah beli stroller ke? kite cam nak beli time jcard day nex week tapi cam awal sgt tak eh... ahaks. kalo ada geng yg dah beli takpe gak =p

harzharun berkata...

best !

ieda_life berkata...

sweet...:)smga kekal hnnga ke akhr hyat..:)

Mrs. Eeza Herman berkata...

da jodoh..tak kemana kan.... =)

k|ree berkata...

sha - komen tak melibatkan entry lgsg..hhehehe...nak beli masa jln aritu...tapi, masih tgh survey...hubby kiree berkenan graco..dear,klu nak cari stroller...cari yg sgt ringan tau..yg dlm entry sha aritu...scr5 tue..sgt berat...beli stroller dan car seat..takyah beli carrier..car seat tue cari yang from 0 - 4 years..hehehe...pnjg lagi kalau nak citer nie..sebab dpt advise from my sis...

harzharun - hehehe...citer nye sikit je dlm tue..tak temasuk yg berpisah dan jmpa balik...

ieda - insyaAllah... :) tq dear

eeza - hhehee..betul2... :)

fikaryna berkata...

kiree..kenangan tuh..macam x percaya kan kang kita bakal parents..tapi kalau en.fika, ryna citer balik pasai pertemuan dulu2..dia pulak yg malu..haha..