11 Oktober 2010

Happy Anniversary 1 Year

10.10.09 tepat jam 10pagi bernikah



sangat suka gambar nie...

9th Oktober 2010

Pagi tue, panaskan pizza yang ready made tue..lepas tue, kami makan di Sup Ani Utara..

terus jalan-jalan ke Wangsa Walk, sebab nak pergi open house petang tue kat Jalan Segambut..

sampai di sana...pusing-pusing, makan kat popeye...sedap juga...


Jalan lagi...nampak kat jam dah pukul 4ptg...terus ke Jalan Segambut, pergi open house..kawan kami...

lepas tue, kami ke Mid Valley...yeahhhh....dah la kerja sebelah Mid Valley...jalan pun nak kat situ juga...kami dinner kat sana...

special sikit la kan...hehehe...

mr.casio yang gembira selalu

kiree yang tembam sekarang nie...tengok lengan kiree tue..hukhuk

Grilled Lamb Chop...mr.casio makan sambil geleng kepala..sedap sangat..

Strawbery Lemonade dan Ice Latte

Strawbery Lemonade jarak dekat...memang best giler...

Kiree makan Fish and Fries...cam biasa je lah..sebab, kalau order chicken...takut la kalau mual pulak...jadi, order lah yang memang akan makan...huhuhuh...

Sangat penat jalan....balik terus tidur....hukhuk....

10 Oktober 2010

Pagi sudah bangun....sebab ada details scan....cek tahap kesihatan baby...alhamdulillah..baby normal dan okay...apa yang nak di lihat...semua nya nampak...cuma muka, agak pemalu sikit...susah sangat nak tunjuk muka..sampai perut kiree kena gegar...tak juga tunjuk...kiree pun bercakap dengan baby... "baby tunjuk la muka,doktor nak cek..." ajaib betul...tak lama tue, dia pun tunjuk muka dia....comel nye anak kami...cewaahhh...tak keluar lagi dah kata comel....mr.casio kata, dagu baby lawa...doktor kata, macam dagu ayah dia la...huhuh...sengih je mr.casio...

lepas tue, breakfast kat tempat biasa Bandar Tun Razak, tempat favourite kami adik beradik...lepas tue, terus ke Melaka ada wedding kawan....

Balik KL....jem sangat teruk...kemalangan yang hebat diperkatakan sekarang nie...mr.casio siap berhenti sekejap...nak tengok...dia kata, memang ngeri sangat...

kami gerak dari melaka dalam pukul 6lebih petang...sampai KL, pukul 10lebih malam....hurmm...sampai je...terus tidur...keletihan..

9 ulasan:

Miss WatevEr berkata...

heppy belated annivessary kak kiree!!!hev a blast k!!

Nana Aris berkata...

happy anniversary dear..semoga family kiree dirahmati Allah selalu =)

fiszah_pjo berkata...

happy first anniversary kiree&casio...
scan baby, so bby gurl ke boy?nnti letak la pic scan..hehe..
korang pun antara yang tersekatkat jammed yng lama tu rupanya..hehe..alhamdulliah semua ok..TC!

Mrs Shareeda berkata...

Happy 1st anniversary!

k|ree berkata...

miss watever - tq dear... :)

nana - aminn...tq dear..

fiszah - tq dear..
insyaAllah..nnt,kiree letak di lain entry...mungkin girl... :)

mrs shareeda - tq dear..:)

Nad Nazira berkata...

kiree..happy anniversary! tak lame lagi baby kuar..kire hadiah yg lambat sket la kan..hehe. sedap tak popeye? teringin nak makan. I kan 'olive' haha..baby dagu lawa..gegirl eh? :P

k|ree berkata...

nad - sedap...boleh repeat lagi..nextime..hehehe...insyaAllah, girl...haha...ayah baby la kata anak nye dagu lawa...dia nak org perasan la, dagu tue ikut dagu dia...huhuhuh...

ur BIG sis! berkata...

happy anniversary adek kuuuu.... congrats! semoga kekal ke akhir hayat... amin...

k|ree berkata...

my sis - hehehe...tq2..amiin...:)