12 Oktober 2010

23 weeks - details scan

Salam...



ahad lepas kiree wat details scan...
alhamdulillah semua okay...macam entry before nie...kiree ada bagitau... :)
saja nak kongsi gambar...insyaAllah, baby kami girl...



nak letak video...tapi, tak boleh pulak...hurmmm...takpe la...kita tengok gambar je la...tue la dagu yang ikut dagu mr.casio...

17 ulasan:

nadeera berkata...

ala2..comelnyer..dah leh wat scan 3d ek kiree??best2

k|ree berkata...

nadeera - huhuh...mmg doktor tmpt kiree tue..setiap kali check up, doktor tue wat 3d... :)

Luv like this.... berkata...

klinik mne ni k|ree...mind 2 share??

Najed berkata...

subhanAllah.

musim baby girl nmpknya :)

k|ree berkata...

luv like this - Hospital Pantai Cheras...

Najed - :) baby girl juga ke...?

Mrs. Eeza Herman berkata...

hie...salam perkenalan...
kita pregnant beza seminggu je..
leh share info... =)

k|ree berkata...

mrs.eeza - hye...salam...boleh..takde masalah.. :)

Najed berkata...

insyaAllah girl :)

k|ree berkata...

najed - alhamdulillah...:)

rDnA berkata...

waaa bestnyer kiree..dh tau gender baby..pasni boleh shopping dgn sesuka hati..
dna still tak tau lg gender baby.asyik main sorok2 jer..last week ingt nak buat 3D scan tp misi still tak berjaya..
seronoknya dah tau muka baby camner..

Lina Rahim berkata...

Iuuyyooo..baby girl...ala sweetnya..bolehlah shopping gown comey2 lepas ni..

k|ree berkata...

rdna - hehehe...tp,tak byk pun yg beli..macam riso pulak...sbb, bulan dpn dah 7bln..riso juga tak smpt membeli...orang kata, lepas je 7 bulan nie, ptt brg dah siap letak dlm keta je...

lina - hehehe...insyaAllah girl...hhee..

ZERO VENDETTA berkata...

best psni amani tambah geng lg :))
yg penting dagu baby kamu sgt runcing, confirm cute!

fiszah_pjo berkata...

waaa..baby gurl..suweet nye..nanti leh beli byk2 accerioes yang kiut miut.sy ade 5 nephew..tak berkesemptan nk beli gown2 lg..hehe..da boleh shoppign sume keperluan da..sementara masih gagah perkasa ni..hehe..so suweet

k|ree berkata...

zero - mestila..mak nye pun kawan baik...anak kena kawan baik juga..huhu...

fiszah - alhamdulillah...masih beli sikit2 je...

♥♥relyza♥♥ berkata...

salam kiree..comey je tgk baby kiree tu. detail scan ia akan tgk apa ekk? kita follow & link awk yer.

k|ree berkata...

relyza - hehe...detail scan nie, nak tgk organ dalaman baby...berfungsi ke tak..normal ke tak...jantung, dalam otak, jari cukup ke tak, sume fizikal baby dan organ dalaman yang doktor boleh tgk... :) okay..tq..kita link awak jg..