05 Jun 2009

Wedding Cake

Cake, kek...
Semua orang pasti ada kek idaman di hari perkahwinan kan? (macam karangan masa sekolah pulak)

tengah mensearching wedding theme chocolate pink. kebanyakan nye,yang keluar cake la..

nampak lazat gila.rasa lapar kek pulak.memang cantik-cantik la kek nie..rasa sayang nak makan..tapi seriously, nak sangat kek macam kat bawah nie. lazatnya.

kek nie penuh dengan flower..sweet sangat


cake nie pun sangat sweet. mana satu nak pilih nie?

chocolate and pink, my favourite colour combination.

sayang nya nak makan kek2 camni..ada sesiapa yang boleh buat kan untuk saya?

this one,the most simple one from the other. still nampak sweet..

6 ulasan:

d7 berkata...

aii kalo sumenye syg..
cane la nko nak potong kek tu nnt cik nadiah oi..
hahah ade berebut bebudak kecik ngan pengantin ni karang ;P

k|ree berkata...

d7 - bukan semua la...tengah memilih nak yang camne punya kek..hehehe...sume nmpk sweet kan..
?

d7 berkata...

kek no 2 bagi aku ok..
no 3 more to party la.. maksud aku x sesuai wat kek kawen..
hahah
kalo nak selamat & same gile cam gambar amik yg no 5.. lol

k|ree berkata...

d7- terima kasih..anda membaca minda saya..memang rasa nak amik yang no.5 tue..nmpk simple and menarik.. :)..thx d7.. :)

zero_vendetta berkata...

Nak share pandangan ni nad..
Aku suka tengok semua cake tu.Very nice & tiba2 rasa mcm tak sabar nak tggu wedding ko tau.Persiapan yg teratur.Berbeza dgn aku,lack of preparation.Ok let's see:
1st - mcm mustahil utk dihasilkan
2nd - nice tp bunganya mcm payah nak jadi nnt
3rd - macam cake main2 nak kahwin.heh
4th - simple & mudah

So,make your right choice!

esca berkata...

suka sangat cake no 1 and no 4 tuu... sangat2 cantik.. tp icing confirm mannis gilaa... kalau butter sure sedap..