28 Jun 2009

Kenduri Kahwin Isdayanni

Agak angin juga hari ini..memberku,mala dah tunggu di Jusco Setiawangsa. tapi, en.casio ku tidak juga sampai..akhirnya, kami gerak dari rumah dalam pukul 3.15ptg untuk gi kenduri kawan baikku semasa belajar di Universiti Utara Malaysia.

Keluar tajuk sekejap ye..sangat tidak paham kenapa lelaki mementingkan permainan futsal daripada tunangnya sendiri tanpa mereka sedar. sangat sedih la camnie...bengang la juga..haishhhh...

okie kembali kepada tajuk asal..sampai sahaja di rumah rakanku Isdayanni di Klang..sudah pukul 4lebih..sangat sedih sebab makan pun nak abis..pengantin pun dah pakai baju biasa sahaja..tak dapat nak tengok kawanku itu bersanding..Ies buat tema kaler coklat creme..coklat..??ini tema guwe nie..tapi, minah sorang nie sangat tidak minat warna coklat..
rupanya,setelah menjalankan siasatan bersama mala..mak dia yang punya hajat daa..hehehe..

mari cuci mata ye..pelamin dan pengantin nya..sebelum tue, masa cakap dengan ies nak masuk gambar dalam blog, terus member tue nak tukar baju lawa sikit..hahaha..tapi,dia tak tukar pun,kerana suami nya juga sempoi sahaja...saja lah nak tambah,hubby nya asyik cakap isterinya itu sangat cantik masa bersanding..hahahah...tak sabar nak tunggu gambar dari mereka..

inilah pelamin mereka.sangat simple and nice..suka all white..



itulah pengantin perempuan yang tak berapa nampak mukanya.

pelamin dari jarak agak jauh sikit.

kenapa nampak saya sangat gemuk...waa..
tudung hijau,mala tengah pregnant 4bulan,tengah, pengantin,baju coklat, guwe la yang agak berisi tue..whyyyyy..?

inilah pengantinnya, nak poyo dengan aku pulak tue..dah boleh pegang bahu la konon..sabar je la..

9 ulasan:

Nora berkata...

salam ..sy nora..sy ada bt demo skin care utk semua wanita di melaka..klu berminat, hubungi sy k.kita bole bt apoiment d mana tmpat yg diinginkan utk bt kelas skin care ini n bole invite kwn lain bt brsama2 scra prcuma yer.. ok..tq

zero_vendetta berkata...

Haa jgn lupa invite kawanmu ini nad..

Sbnrnya nak comment utk entry ni,dont worry dear ko pun akan cantik masa wedding ko nnt.trust me!

k|ree berkata...

zero - takkan dilupakan..dun worry..insya Allah..aku dah sangat berisi skng nie..aduyai..cmne..?

farhanna berkata...

sy share link ngn awak ye

erniekO berkata...

wehh tkar no ke? awat msg x gtaw xdpt pon? huhu.

zero_vendetta berkata...

Gemuk??
Aku pun naik badan jugak la nad.Malas nak pk.Lantakla dgn badan ni dia nak naik,naik la..

Aku dah x control makan,dah x ke gym & dah x sit up.Semua malas.hahaa.X tahula napa dgn aku ni.

Ko nak kahwin ni kena control ckitla kot.Bukan apa, sbbnya masa wedding nak kena cantik2 ckit.Ps kahwin nnt,makan la byk mana pn jgn kita jd gemuk sgt cukup..

Aku pk skg asal sihat cukupla..

zero_vendetta berkata...

Opps ada solan ni nad..

Napa masa wedding tu ko x pakai baju kurung ar??heh..Saja nak sibuk tau!

k|ree berkata...

zero vendetta - hehehe..tapi,en.casio ku dah suruh bersenam dan jaga badan..aku dah bersenam tapi tidak berjaya juga..sungguh ku tak paham...
nape tak pakai baju kurung..aku pakai kebaya,tapi dengan seluar..sekarang,memang agak malas untuk pakai baju kurung ke kenduri kahwin..wedding diyana pun,aku pakai seluar dengan blouse labuh..hehehe..nak pulun pakai baju biasa je sekarang sebab lepas kahwin nanti..kena banyak kan berbaju kurung..hehehe..lagi 1 sebab, baju kurung banyak yang dah tak berapa nak muat...yang sedia ada,hanya untuk ke tempat kerja..hehehe...

zerovendetta berkata...

Oic..Thanks for the answer dear!