08 November 2011

Model yang tak seberapa nak Model

As'salam...



ishk...tajuk entry...macam melampau je kan...


dah tak ingat lah tarikh nye...tapi, adik saya...http://www.hafizudinhamdan.com/blog/


ada buat kelas utk photografer...realshop


dia minta kiree dan mr.casio jadi model untuk kelas beliau...hehehe...macam best..


tapi, kena tinggal naurah...sedih plak..tapi sekejap je...2 jam je..


nak tengok hasil nya...



nie salah satu hasil dari salah seorang peserta...dia juga yang ambil masa adik kiree bertunang...


boleh la try masuk blog dia...adik badi


4 ulasan:

farhanna berkata...

nice pic kree.. dia buat x potrait utk baby?

fiszah_pjo berkata...

cantiknya pic ni :)

rDnA berkata...

Sweeeeeetttttttt.....sukeeeee

k|ree berkata...

farhanna - tak tau la...mgkn boleh tya dia... :) mmaf tak menjawab soalan...nnt,saya cuba tya dia...

fiszah - tq... :)

rdna - heheh...tq..tgh pikir nak amik gambar family plak...hehehe...:)