19 September 2011

Barang baby nak jual #4 -playskool playgym

Assalammualaikum




Saya ada barang yang nak jual...sebab, naurah dah tak pakai lagi...


jadi,jika ada yang berminat...boleh la email saya di lil_kiree@yahoo.com


kalau dapat jual...ingat nak beli something yang lain untuk Naurah Aqeela...


barang yang nak di jual seperti gambar di bawah...baru pakai dalam 3 bulan...sekarang naurah dah boleh merangkak dengan laju nya...jadi, mainan itu, sudah dah tak jadi pujaan hatinya lagi....





tapi, kotak dah takde...sebab,rumah saya..tak suka simpan kotak...saya lebih suka simpan barang dalam storage box plastik tue...


mainan tue sume, saya dah basuh...sume masih berfungsi dengan baik... :)


Retail Price : RM199


Price yang kami bagi, sebab dah guna dan masih elok lagi... - RM130 termasuk kos penghantaran...


3 ulasan:

fiszah_pjo berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
fiszah_pjo berkata...

uiks..camne leh terpadam ni???huuhuh..takpe la retype..lama awak tak beentry baru..nnti update la lagi :)..selamat hari raya!

k|ree berkata...

uik...tak tau...saya tak padam pun... okay..
selamat hari raya