22 September 2010

Keluarga Saya

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

nie gambar kami...kiree pakai jubah ye...wargh..pertama kali dalam hidup nie..pakai jubah...mr.casio sangat suka ye...muka tak berapa nak make up...sebab, dari kul 6lebih pagi dah kena jalan raya belah mertua...jalan kaki satu kampung ye...



nie, adalah keluarga mertua...dan ipar duai...ada yang tiada..sebab ikut husband nye ke pahang..balik kampung sana...patut ada lagi sorang anak buah...tema mereka silver..heheeh...




okay..nie,adalah family kiree...tak pernah kitorang amik gambar family kat depan pintu umah..hahaha...okay..baju kiree sangat labuh...al maklum..rendah sikit...dan masa nie, pakai kasut tinggi okay...ada hati tue..perut dah besar..masih mau pakai kasut tinggi...hukhuk..

kiree ada di Melaka lebih kurang seminggu juga la..lama betul cuti...seronok sangat...sedara mara belah ayah..tak berapa nak jalan...kebetulan, auntie punya mak tak berapa nak sihat...

jadi, sebab mertua adalah orang melaka...sedara mara mereka..adalah satu kampung...dan kampung sebelah...kampung sebelah punya sebelah...dan seterus nye...kira area situ...memang sedara mara mereka...waaa...sangat ramai ye...diorang pukul 6pagi sudah jalan raya ye... hhuhuh.....

8 ulasan:

Lina Rahim berkata...

jalan 6 pagi? awalnya..! haha..macam tak berupaya nak bangun je kalau jalan time macam tu

fikaryna berkata...

wah..meriah2..larat kiree jalan..ryna raya x larat..ipoh panas..huhu..

k|ree berkata...

lina - huhuh..tue la..tue pun,kami terlambat...sbb,kiree dari rumah lain...terjaga 6pg...siap dgn pantas...dkt kul 7,smpai umah mertua...tgk diorang dah jalan...hukhuk....

ryna - uish...melaka pun sgt panas...tapi,laratkan juga...huhuh...

farhanna berkata...

warghh best2.. sgt meriah..

k|ree berkata...

farhanna - hehehe.... :)

fiszah_pjo berkata...

awal btol kul 6pg..hehheh..time tu rsanya baru bgun mandi2..selalu time raya, kul 8 lebeh br siap...heh..lepas smyg raya bru jalan..rasanya kul 6 tu sunyi lagi kot..semnagt org melaka!..hehe

k|ree berkata...

fiszah - kami memang semangat beraya..huhuh..

ZERO VENDETTA berkata...

yela org dok taman mana nak rasa raya dok kampung.kan kan kan nad.heh...syok x raya kt kampung?kalau kampung aku walaupun tgh bandar pagi2 confirm akan ronda 1 kampung bersalaman