17 Ogos 2010

Permintaan

salam

masa kiree baru-baru pregnant..kiree ada permintaan kat mr.casio...

iaitu, bela rambut panjang...entah kenapa la, tetiba permintaan camtu pulak yang kuar...

dan,

mr.casio turutkan...sehingga hari ini...masih belum potong...dan sudah di tegur oleh mak mertua ku berapa kali....dia rimas tengok anak dia rambut panjang...jangan kata rambut je...janggut pun makin panjang....

dan, kiree suka....hahahaa...entah apa-apa je aku nie...

inilah adalah hasil nye....macam salah satu watak dalam naruto shippuden...shikamaru kot nama nye...hensem tau...masa bagitau kat mr.casio...siap dia wat aksi macam kartun tue...poyo betul...hahahaa....

masa nie tengah sesi mengurut kaki..sebab mau tido...



yeah....i likeee...

sekian cerita untuk hari ini.... :)

22 ulasan:

fiszah_pjo berkata...

terbalik plak..fzah tak ske hubby rmbut panjang..kalu leh biar je pendek...tp hubby plak nk simpan rmbut panjang...tp ditentang keras..heh..mr casio sesuai rmbut pnjg..hehe.

harzharun berkata...

haha...sonok i bc kisah org peknen ni...mcm2 hal....

rDnA berkata...

hehehe..lawakla kiree ni..betul2 dah macam shikamaru..tapi bleh plak request camtu ek.tapi mujur mr.casio nak ikut..

Lina Rahim berkata...

waaaahhh..seronoknya baca entry ni, sebab request Kyree macam lain je..tapi tak pe la kan..at least Mr Casio tak la susah nak menunaikannya. Daripada minta pelik2 takat yang ini tak apa la kan.. :-D

Mawar misswateva berkata...

nadia, suruh mr casio simpan utk rambut raya skali!=)

♥ sha ♥ berkata...

sy pun suke laki rambut pjg. tapi tak merasa la sbb slalu kalo rambut dia panjang skit je mak mentua, akak2 ipar sume dah bising suh potong. haih

Puan nadxoxo berkata...

'Mengidam' suami rambut panjang ek. Hehe.

k|ree berkata...

fiszah - hehehe...dah kata kat dia..sesuai..nie,klu dia baca komen nie..cnfrm dia lagi nak bela pnjg...huhuh...

harzharun - huhuh...tue la..kdg2 bila pikir pun..nape la bole ada permintaan cmtue..

rdna - tue la..bila ckp macam shikamaru..lg la dia nak bela pnjg..huhuh...

lina - huhuh..tue la..setakat nie belum ada yg pelik...

mawar - hahaha..pengsan mak dia tgk rmbut anak dia panjang melampau nnt...

sha - sama lah..mak dia pun bising juga..tp,dia wat tak tau je..bila mak dia tya nape...nnt dia kata, kiree suh..mak dia diam je la..

nadxoxo - tue la..ntah pe2 je kan...

naddynad berkata...

ermm jarang jumpa kes mcm...tapi menarikk!! hihi

Nurulhuda|Adlie berkata...

comel gila okay! haha, suka request seperti ni sebab comel!

k|ree berkata...

naddy - huhuh..tue la...sebaik tak minta botak...klu tak, ntah camne la rupanye...

nurulhuda - huhuh...nnt, huda nye time plak...

farhanna berkata...

bestt nyer... dia boleh turut kan aje.. mmg comell

k|ree berkata...

farhanna - hheeheh...tue la...dia pun cam tak kesah je...

elfienazari berkata...

hahaha.. ooo ni la kisahnyeee... sy kat ofis pun pernah cakap kat man..

"man rambut hang ni dah bleh potong dah ni.."

man plak balas "Eh ni x bleh der.. isteri sy suruh sy bela panjang.."

tu yang sy pelik.. sy yang rambut panjang ni pun gf dah bebel merayu2 suruh potong.. tapi buat pekak jerk.. hahaha

k|ree berkata...

elfie - huhu...dulu mmg selalu dah suh potong dah..tetiba kali nie suh bela plak...cakap kat gf awak, "nak nampak saya hensem ke tak..?klu nak, jgn suh potong rambut..." confirm dia ikut nye...

COMANECI berkata...

awak kate saya ye epi...sng mcm ni win2 situation awak kasi man rambut awak..cepat sket man rase dr lama tggu

EPI berkata...

eh btul gak tu.. terima kasih atas nasihat.. hahaha

k|ree berkata...

comaneci - hehehe...ishk, tak bole la tuka camtu...nnt,bau rambut orang lain pulak...huhuhu...abih dah kantoi...saya tak terlibat ye dlm ini gambar...huhuh..bg idea je...

epi - awek awak dah berkata2 tue...

amElyn berkata...

hi sis!
lama tak singgah.hihi my mr.fiance pun rambut panjang.dah 2 tahun.mula2 suka gila, sebab ensem n very the japanese look! huhu.lama2 bila dia malas2 jaga sbb bz keje, mcm messy plak tgk! hahah..tp dia still tanak potong pendek! in fact, time our wedding pun dia nak biar panjang! adoy.kalau boleh i nak dia rambut pendek, biar nampa kemas.. hehe

k|ree berkata...

amelyn - hi...takpe la..nnt,dah kawin..u jaga rambut dia ye...:)

farhanna berkata...

kree dulu awak amik sayang creation, amik make up dia skali ker?

k|ree berkata...

farhanna - tak..amik baju,pelamin dan aksesori je kat sana...make up, amik ngan kak ina..