27 Julai 2010

Bila keadaan camnie...

Salam...

kali nie, mahu update tentang kerjaya....

seperti mahu tukar kerja....atau tukar department ke...tukar unit lain ke...

bukan dah tak larat dengan kerja yang buat sekarang nie...sangat suka...tapi, dah ada orang lain yang carry kerja nie...dan, kiree still wat kerja yang sama...dan perasaan seperti...

kenapa mesti ada dua orang buat kerja yang sama...?

jadi, bila orang tanya...kau buat kerja apa..? jadi tak excited nak bercerita...rasa seperti, macam, aku wat kerja nie untuk siapa...?

senang kata, tiada kepuasan....

tak suka perasaan nie...sebab, rasa malas mahu pergi kerja...malas mahu bangun pagi...semuanya, rasa malas....

macam nak cari kerja lain pun ada...tapi, kalau tukar kerja lain...confirm kena sebat ngan ayah....huhuhuh...

10 ulasan:

fiszah_pjo berkata...

kiree kerja TM kan..banyak benefit..sangat best la..
hehe..tak tau ape ckp kk linda, yg sy rs comp sy takde byk benefit..lepas satu satu kena catu..heheh.cam da dok asrama dah..

Lina Rahim berkata...

tak salah Kiree berperasaan begitu..kalau ada alternatif tak apa juga la..sebab preggy mom tak leh rasa tertekan atau sedih2 tau..take care..

rDnA berkata...

dna pun cam malas berganda-ganda sekrg ni..nk bngun gi keje pn cam malas..tp gagahkan jugak

mimie hamdan berkata...

yeap... confirm... cukupla aku jd anak derhaka.. huhuhu....

k|ree berkata...

fiszah - mmg byk benefit...kalau ada byk benefit..tp,kerja takde makna...tak seronok...

lina - huhuh..tue la...layan je la keje tue...tp,tadi dah try nak tukar tmpt lain...tgk la camne...

rdna - huhuhu..takpe..rdna nak berhenti kerja kan tak lama lagi..? ke,tak jadi ye..?

mimie - hahaha...ada plak anak derhaka...

rDnA berkata...

kalau bos terima surat resign hari tu jumaat ni dah last day keje..malangnya bos tak bg resign lagi.dia kata syg dia nak berentikan dna.melainkan dia dpt pengganti..huhuhu.tak kira next month nak resign gak.

fikaryna berkata...

kiree..salam kenal..huhu..tersinggak kat cni..nak tanya pasal bleeding 2..ops, lari topik sket..

sbb ryna ada gak tmpok cokelat, dalam 7 hr gak wujud.pastu hari ni dah hilang..tapi x ada fresh blood lagi, cuma risau la..

so..soalan ryna..hal mcm nih biasa ker atau x normal? ryna ada g klinik, tp klnik 2 x scan..dia cuma bagi vitamin kuatkan baby..apa pendapat kiree?

k|ree berkata...

ryna - hi..salam kenal kembali...takpe..urmm..better gi scan...jgn ke klinik..terus ke gynea...mksd nye, boleh minta refer letter from klinik utk ke hospital...
biasa nye, doktor perlu scan...tengok baby ok ke tak...
klu dah ilang pun bleeding tue...bole juga gi hospital...pergi hospital ye...nnt,update citer... :)

Nad Nazira berkata...

kiree..mesti kdg2 cam bosan kan buat mende yang same..macam dunia ni bulat..golek2 pun balik ke tempat asal..insyaallah..kalau ade rezeki kat tempat len silelah move! mane tahu rezeki baby kat tempat len kan..:)

k|ree berkata...

nad - urmm...tue la...mmg tunggu if ada rezeki tempat lain je...nak keje tmpt sama...mungkin tukar unit je dah memadai... :)