15 Mei 2010

Muka Klinik & Urut

Lately, kiree memang selalu giler tak sihat...

mula-mula,naik bintik-bintik merah 1 badan..
pastu, tangan terseliuh pulak...di mana sampai hari nie..masih lagi sakit...
sekarang nie, dah elok sikit la...demam pulak...kiree memang tak boleh bangun langsung...gi klinik...nangis...sebab satu badan sakit-sakit...mr.casio..macam biasa la...tahan sikit...lawan sakit tue...

jadi nya, sekarang nie..dah macam muka klinik la...doktor pun dah perasan agaknya, boleh kata tiap-tiap minggu...confirm ada gie klinik... :)

hari selasa lepas, kiree pergi urut badan kat THAI ODYSSEY kat Mid Valley sebab dekat dengan office...kiree amik package Thai Aromatherapy kot...tak ingat la...tapi 90 minit...memang best walaupun tukang urut tidak pandai english sangat dan tidak pandai melayu sangat...huhuhuh....
bukan urut belakang je...urut depan juga...huhuhuh..maluuuu...tapi, wat bodo sudah...hukhuk...
kiree memang recommend la tempat nie...memang best...yang urut kiree tue...nama nya LEON...pasni, if nak pergi lagi...kiree akan minta dia juga... :)

hurmmm....entry lepas nie...kiree ingat nak kongsi gambar kitchen cabinet dan wardrobe kiree...

8 ulasan:

Ashikin berkata...

aha kesiannya. tp good thing u did a massage. bole lancarkn perjalanan darah kan. pape pon, get well soon k!

k|ree berkata...

ashikin - betul2..memang best la lepas kena urut tue...okay...thx dear.. :)

Lina Rahim berkata...

Kiree, Lina dulu pun penah ada satu masa tak sihat sgt2, macam2 penyakit dtg..sampai doktor kata, "la..awak lagi.."hehe..

k|ree berkata...

lina - hhehe...doktor tue takde smpai kata camtue...cuma cam segan je bila pandang muka doktor tue..hehehe.

ZERO VENDETTA berkata...

saya tak sabar bila dengar next entry akan ada cerita psl kitchen cabinet & wardrobe tu :) sbb wardrobe kami tak buat lg stil guna yg ready made.so kalau ada rezeki insyaAllah nak bt hujung thn ni

k|ree berkata...

zero - heehehe...tungguu...gambar dah de..tinggal nak wat entry je...kena cari masa yg betul2 sesuai nie...hehehe...

d7 berkata...

bintik2 merah?
weih nko ni jgnla takutkan aku..
aku igt nko kena denggi td..
ape2 pun kalau demam je x sedap badan sile check cpat2 kat dr ok!!
babe.. mknla food supplement..
vitamin ke.. haih risau aku ngan member aku sorg ni!!

k|ree berkata...

d7 - huhuh...takde la...mula doktor tue pun igt camtue jg...pastu, rupa nye alergic panas...hehehe..puteri lilin la konon nie..ada makan...hehehe...thx dear.. :)